Vízen próbált járni az afrikai lelkész, tragédia lett a vége!

Az afrikai lelkész a hívek előtt szerette volna bemutatni milyen volt, amikor Jézus vízen járt, de egy egészen apró dologról megfeledkezett a modern kor Messiása és ez bizony az életébe került...

Jonathan Mthethwa, a zimbabwei lelkész az Utolsó napok szentje nevű templom gyülekezetének vezetője volt. Híveinek múlt hét vasárnap épp a hitről és a reményről prédikált, ezért elhatározta, hogy át fog kelni a Krokodil folyón. A férfit viszont szinte pillanatok alatt elkapta és felfalta három krokodil.

Pastor Jonathan Mthethwa of the Saint of the Last Days Church was reportedly trying to demonstrate how Jesus walked on water to his congregation when the crocodiles attacked, file photo

A szemtanú, Deacon Nkosi nem érti hogyan történhetett mindez, hiszen előtte héten a lelkész végig böjtölt és imádkozott. Ennek ellenére minden, ami maradt belőle, az csupán egy víz felszínén lebegő szandál és alsónemű volt, mire a mentőegységek a helyszínre érkeztek.

Tanulság: mielőtt Isten fiát játszanál, azért nézd meg vannak e a vízben krokodilok. Csak biztonság kedvéért, hátha mégsem siekrülne legyőzni hittel a gravitációt.

Oszd meg, ha te se nagyon akarod elhinni, hogy ilyen létezhet. Pedig szemmel láthatóan létezhet... Uram segíts!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×