Vékony comb , és formás hátsó. Naponta csak 7 perc. Kipróbált módszer

A comb, derék, oldal, és has a legkritikusabb testrészeink, ahol felgyülemlik a zsír nagyon könnyedén, de ledolgozni nagyon nagy erőfeszítés árán sikerülhet csak, ha nem tudjuk a megfelelő módszereket.

 

A comb, derék, oldal, és has a legkritikusabb testrészeink, ahol felgyülemlik a zsír nagyon könnyedén, de ledolgozni nagyon nagy erőfeszítés árán sikerülhet csak, ha nem tudjuk a megfelelő módszereket. A legjobb, ha a képen látható feladatsorokat mindennap reggel ébredéskor, és vacsora előtt megcsinálod.

Edzés után mindig vigyék be fehérjét, vagy szintetikus formában vagy organikusan. Organikusan : Csirke hússal viheted be a leghatékonyabban. Szintetikusan : boltban kapható fehérje port keverj be vízzel, és idd meg edzés után.

Ha körte alakú tested van, akkor mindenképp hasznos ez a napi 7-7 perces edzés, hiszen elsődlegesen a derekad, combod és fenekedről fog a háj eltűnni.

Érdekes, hogy alapvetően ez egy lábedzés, de egy kellemes mellékhatásként máshonnan is fog a zsír olvadni. Sok sikert a fogyáshoz

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×