Vége lenne a rémálomnak? Végre elfogták a Kék Bálna nevű játék rendszergazdáját is!

A meglepően fiatal lány állítólag maga is részt vett annó a játékban, de ő az utolsó feladatban előírt öngyilkosság helyett inkább azt választotta, másokat segít meghalni. Most végre vége lehet ennek az egész rémálomnak!

Nem szeretnénk feleleveníteni, hogy mennyire kegyetlen is ez a játék, aki hallott már róla pontosan tudja milyen erőkkel dolgozott az orosz rendőrség, hogy felszámolja hálózatukat. Magát a kitalálót, Philipp Budeikint júniusban már letartóztatták, júliusban pedig (szerintünk idokolatlanul kevés) 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték.

A hálózat adminját is sikerült azonban most kérze keríteni: az orosz rendőrség tájékoztatása szerint elfogtak egy 17 éves lányt, aki a Kék Bálna egyik vezetője lehetett. Azt higy hogy képes valaki ilyen fiatalon egy olyan játék szervezőjeként tevékenykedni, ami összezavarodott tinik tucatjait próbálja rávenni arra, hogy dobják el életüket rejtély. De reméljük ezzel mindenki, aki fenntarthatná ezt az értelmetlen "játékot" rács mögé került és gyermekink biztonságban lehetnek. Legalább egy kis időre!

Már csak az az egy kérdés maradt: hol voltak a szülei a folyton a halálról rajzoló, sötét érzelmi világú tinédzsernek??

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×