"Tudja hol a Duna? Na oda dobja be!" - autista kisfia miatt bántották és akarták leszállítani a buszról!

Tóth-Tunyogi Dóra egy átlagos édesanya, aki imádja a kisfiát és azon a napon se szeretett volna mást, csak békében eljutni hazáig. Annyiban különböznek bármelyik családtól, hogy a kisfiú autista és ezért több törődést igényel... de ezt az "átlag" magyar már nem tudja elviselni...

(a kép forrása: Tóth-Tunyogi Dóra, Facebook)

Elkeseredett posztban írta meg milyen felháborító attrocitás érte őt és kisfiát - akinek csupán annyi volt a bűne, hogy csendben játszott az anyuka telefonján - a 34-es buszon. Olyan elképesztőnek és felháborítónak találjuk, hogy változtatás nélkül közöljük az édesanya szavait... milyen ország lett Magyarországból? Ijesztő:

"...#gyűlöletkampány...Csütörtök délután..34-es busz,egy gombostűt sem lehet leejteni,óriási tömeg..Hiába mondom Leventének, ne menjünk avval a busszal,menjünk másikkal..Hajthatatlan,így felszállunk..5 megállót áll Levente,mire a hátsó négyes egyik ülésére,le tudom ültetni..Az utastársak kora széles spektrum..vegyeskorú utazók..Hamar leveszem,hogy egy társaság,közösségi "foglalkozásra"mennek..Levente kéri a telefonját,odaadom..Két percen belül már gyanúsan méregetnek...Motyognak a hátunk mögött..Milyen anya az ilyen??Telefont adni egy ekkora gyereknek???..Óhh mondom magamban,megint sikerült jó helyre ülnünk..Nem szólok,kivárok..Jól teszem..Levente játszik,tetrist..közben néha repked..Megint motyogás de hangosabb..Milyen anya EZ??Az ilyet karóba kéne húzni,mire nevel ez??Ezek nem Viktori értékrendek,az ilyen fertők (én) tart itt az ország ahol..Felröhögök..Ilyen nincs..Jó mondom magamban,akkor egy kicsit érzékenyítek..Szeliden mondom..A kisfiú AUTISTA..Ma nehéz napja volt,csak így tudok vele nyugodtan utazni,nem zavar senkit,játszik..Néha örül,repked..Mosolyog..Semmi extra..Utazunk,ha így hát így...Döbbent csend...Autista???Hogy Autista??? Igen..Az..Esetleg valami problémát jelent???...Hirtelen népharag..Akkor azonnal szálljunk le,mégis mit képzelek,hogy egy FOGYATÉKOSSAL csak úgy felszállok a buszra..Ezeknek a zárt osztályon van a helyük...Ezeket ne költöztessék a falunkba..WTF??...Mondom mi van????..Egy fiatal srác a vedelmünkre kel..Autista,és??Sokszor látom hazafelé a kisfiút..okos,csendes,aranyos,utazik..Ember,mint bárki itt a buszon..Erre a srácnak esnek..Milyen liberális duma ez??Ez egy selejt..Akkor már kezdem mérges lenni..Motyogás..Hívjunk rendőrt szállitassuk le őket..Jesszus,ezt nem hiszem el..Akkor már a sráccal együtt nevettem..Ketten nem hittük el...Ilyen nincs..Persze mindjárt azt is hallgattuk,hogy ki a sor.....os...Ja bocs,hogy innen fúj a szél!!!! Meg fertő a telefon..és sorolhatnám...persze mindig kiemelve a gyerek fogyatékosságát,már becsületsértésig menően..Csak legyintettünk,már nem beszéltünk..Elegem lett,a srácon kívül SENKI!!!! sem segített,senki nem szólt..Boglár utca..leszálltunk..Utánunk üvöltött a társaságból egy öltönyös negyvenes..Tudja hol a Duna???Na oda dobja be..Én ilyenekre nem fogom az adóforintjaim pazarolni...Csak álltunk ledermedve,a srác is,meg én is!!! Teljesen egyszerre kérdeztük egymástól ugyanazt!!! Most komolyan??? Hová fajult ez a VILÁG???Mi van itt??...Levente csak csendben ült a buszon..Játszott a telefonján,és néha repkedett..mosolygott..Mint sok más gyerektársa..Ja hogy Autista...És??????????????Hát ennyit az össztársadalmi agymosásról..."

Ezek után csak egy dolgot kérdezénk halkan: tényleg az elpusztult szurikáta itt a legnagyobb probléma??

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×