Tényleg ilyenek lennénk? A lány, aki rögtön megfeledkezik barátjáról, amint kiderül milyen gazdag a neki bókoló srác!

Coby Persin egy ma nagyon divatos munka híres arca: vlogger. Youtube videóit nagyon sokan ismerik és szeretik világszerte, ugyanis az emberi természetet teszteli kisfilmjeiben... és sajnos elmondható, általában kicsinyesek és gyarlók vagyunk!

Egyik leghíresebb kísérletére tavaly óta több, mint 10 millióan voltak kíváncsiak! Akkori áldozata egy lány volt, akinek az utcán udvarolni kezdett, és mikor az kikosarazta volna, eljátszotta a nagyon gazdag, magánrepülőgépes, hős szerelmest. A lányt pedig ezek után, mintha kicserélték volna!

Persin – akinek egyébként tényleg van mit a tejbe aprítania – gazdag üzletembernek adta ki magát, és miközben rejtett kamerával vették az egészet, megpróbált idegen lányokat felszedni. A kiválasztott lány azzal utasította el Persint, hogy már van barátja, és este találkozik is vele. Viselkedése akkor változott meg, amikor  – persze előre megbeszélten – Persinhez odagördült a “menedzsere”, hogy szóljon: fel kell szállnia a magánrepülőre, mert indulnak. Innentől kezdve az állítólagos pasi le volt tojva, a lány boldogan beleegyezett, hogy elrepül Persinnel Miamiba, majd a legnagyobb nyugalommal beszállt az autóba, ami a repülőhöz vitte őket. A gépre felszállva a lány még fel is hívja a barátját, hogy betegségre hivatkozva lemondja az esti randit.

De Persin viselkedése itt 180 fokos fordulatot vett. Megkérte a lányt, hogy szálljon le, és készítsen egy fényképet róla, ahogy kinéz a gép ablakából. A lány kiszállt, kezében a mobil, de hiába fényképezett, Persin nem engedte utána vissza a gépre, mondván, egy ilyen kis aranyásónak, aki csak a lóvéra és a magángépes utazgatásra hajt, semmi keresnivalója a repülőjén.

A lány tökéletesen besétált a csapdába, és példáján keresztül egy életre megtanulhattuk, ha magánrepülőről van szó, az ember rögtön gyarlóvá lesz! :D Persze ez csak vicc, biztos vannak olyan nők, akik erre is nemet mondtak, de az kicsit unalmas videó lett volna!

Oszd meg, ha te is növekvőnek érzed viszont a tendenciát, hogy a pénz felülír mindent...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×