TE akinél a kutyám van. Csak kösd ki valahova és hívjál fel..." - egy kétségbeesett lány kéri most az emberek segítségét!

Borzalmas dolog, az általunk is megírt történet után, amiben fényes nappal támadtak meg egy fiatal lányt, most egy védtelen állatot, egy kutyát szakítottak el a gazdájától az 1-es villamoson. Lassan már közlekedni sem merünk azon a vonalon, csupán férfitársaságban... hogy történhet mindez? Segítsünk neki közös erővel!

Fervágner Dóri osztotta meg az alábbi bejegyzést közösségi oldalán, ami tegnap este óta már majdnem 30 ezer megosztásnál jár, kérünk titeket tartsátok nyitva a szemeteket, hátha meglátjátok a kutyát valahol!

"TE akinél a kutyám van... csak kösd ki valahova és hívjál fel... azonnal indulok érte... és úgy nem lesz következménye... Eltűnt!

Keresem a kiskutyámat...10 perce rúgták le az 1es villamosról a népligetnél... kib**tt tetves cigány köcsögök... az egyik lehet elvitte magával mivel a kutyán szájkosár, nyakörv, hám és póráz volt... így védekezni se tudott... a másik három féreg velem maradt fent a villamoson... leszállni nem tudtak... csak az akit a kutyám után rugtam... ha nem vitte el magával a környéken bárhol lehet... nem túl barátságos... most meg aztán pláne nem... hiába siettem vissza a népligethez nincs ott... nem látta senki...

Ha valakinek eladásra akarnak kínálni egy ilyen kutyit hívjon..ha kell vissza is vásárolom: 06202994282"

Oszd meg, és nagyon drukkolunk, hogy a kutya épségben és hamar visszakerüljön Dórihoz!

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×