Szörnyű, amit ez a rendőr a kisállattal tesz, mikor "beteszi" a rendőrautó csomagtartójába!

Tegnap este került fel egy durva videó az egyik Facebookos nyilvános csoportba, ami Állatbarátok közössége néven fut és mára már 46 ezer megosztásnál tart. Egyenesen lincshangulat uralkodik a kommentelők körében, akik egyszerűen nem találnak szavakat a rendőr ocsmány tettére... reméljük elnyeri méltó büntetését!

"A retkes budos gyoker! Nem tudom ki ez, de remelem eljut ahhoz akihez el kell! Magyarorszàg! Dàny! 2018.02.19. En tuti nem veszem le tolem johet az egesz ORFK!" - ezzel a szöveggel tette közzé Bányai Zoltán az ablakából látottakat, amik minket is elborzasztottak.. A felvételen az látható, hogy egy rendőr kegyetlenül, ököllel beboxol egy fehér kisállatot a csomagtartójába, ami a közzétevő videó alapján a Pest megyei Dányon készült.

A 24.hu megkeresésére a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, András Tamás közölte, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el a felvételen látottakkal kapcsolatban. Ez folyamatban van, így bővebb tájékoztatást később adnak.

A kommentelők szerint a felvételen macska látható, - de lehet akár kis testű kutya is - és a videó alatt azóta is özönlenek a felháborodott hozzászólások: " Hogy a jó Isten vegyen el örökre, hogy olyan baleseted legyen hogy ne tudjanak fel ismerni te f****ópó dög.. Hogy hajjál meg te retek fészek.." és így tovább. 

 Ezt pedig csak fokozza, hogy a rendőrök oldaláról van, aki az állatkínzót védi:

 

Az Állatvédő Liga legfrissebb bejegyzésében ígéri, hogy amint hírt kapnak a kisállat helyzetéről, azonnal közzéteszik azt! Addig is ITT lehet követni az eredeti videót, és a kommenteket!

Szerinted mit érdemel büntetésként az ilyen kegyetlen ember? És még ő nevezi magát rendőrnek?? Felháborító!

Forrás: Facebook

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×