Sorsunk előre meg van írva - íme a bizonytékok képekben!

Persze azt, hogy éppen két vagy három kávét iszol egy nap nem a sors, végzet és Isten fogják befolyásolni, de a meghatározó történések, amik hosszú távú hatással bírnak életünkre már más kérdés! Mi egyre inkább hisszük, hogy van egyfajta eleve elrendelése az eseményeknek...

Ezt támasztja alá a most következő 20 ember hihetetlen története is, melyeket látva sokszor alig akarjuk elhinni, hogy ilyen tényleg létezhet... egy kicsit hátborzongató ez az egész: :O

1. ,,Az unokatestvérem szerepelt a 'jövőbeli' felesége egyik családi fényképén, 7 évvel azelőtt, hogy megismerkedtek volna."

reddit

2. "Az óvodában elválaszthatatlanok voltunk, most, 20 évvel később pedig egy közös ismerősünknek hála újra találkoztunk és azonnal egymásba szerettünk."

instagram

3. "Kiderült, hogy a feleségem és én ugyanabban a táborban töltöttük a nyarat 10 éves korunkban."

reddit

4. Amy és Nick a gyerekkori fotóalbumukat nézegetve rájött, hogy réges-régen már találkoztak egyszer a helyi vidámparkban és közös képük is van. Persze egyikük sem emlékezett a másikra.

imgur

5. A srác nem volt elragadtatva, amikor a suli diszkóban táncolnia kellett a lánnyal, évekkel később az esküvőjükön azonban már más volt a helyzet... 

pikabu

6. "Első pillantásra beleszerettem, amikor láttam őt lovagolni, de úgy döntöttem, hogy csak évekkel később, a középiskolában mondom el neki. Mint kiderült, ő is ugyanilyen különlegesnek tartott engem..."

imgur

7. "A férjem és én már totyogós korunk óta ismerjük egymást és már akkor is imádtunk minden egyes egymással töltött percet. Biztos vagyok benne, hogy előre meg volt írva a sorsunk..."

imgur

8. "Egy hajléktalan aprópénzt kért tőlem, mert lottózni szeretett volna. Vonakodtam tőle, de azért csak adtam neki egy keveset. Másnap ismét megállított, ám ekkor már ő adott nekem 250 ezer dollárt, miután több millió dollárt nyert a sorsjeggyel ami vásárolt. Karma? Vagy csak egy angyal lett volna, aki próbára tett?! Sosem fogom megtudni..."

latimes

9. "Kanadából származom, a feleségem Franciaországból. Életünkben először egy thaiföldi búvárkodás során találkoztunk, teljesen véletlenül. Ennek három éve, és azóta is együtt éljük az életünk."

instagram

10. Michael és Natalie mindketten Szaúd-Arábiában születtek és már egészen pici koruktól kezdve jóban voltak, mivel mindkettőjük szülei ugyanannál az olajcégnél dolgoztak. Az élet később elválasztotta őket, de 20 év után ismét egymásra találtak a Facebookon. Ma már házasok.

11. Azonnal egymásba szerettek, amikor találkoztak egy esküvőn. Néhány évvel később pedig már egy párként élik az életüket.

imgur

12. "Gyerekként még csak asszisztáltunk a rokonok esküvőihez, ma már főszereplők vagyunk a sajátunkon."

imgur

13. Egy májtranszplantációnak köszönhetően ismerkedtek meg, mint beteg és donor. Pár évvel később végül összeházasodtak.

instagram

14. "10 évvel ezelőtt én ostoba bevallottam a szomszéd lánynak, hogy szeretem őt. 15 éves voltam. Ma 25 éves vagyok és összeházasodtunk. Bár még mindig ostoba vagyok."

imgur

15. Csak egy állatkerti belépőt nyertek a Twitteren, nem is gondolták volna még akkor, hogy egyúttal férjet/feleséget is nyertek maguknak... 

instagram

16. "Az esküvőnk után találtuk ezt a képet a férjemmel, kiderült, hogy osztálytársak voltunk az oviban és az egyik közös fotón egymás mellett is állunk. Egyikünk sem tudott erről..."

reddit

17. "A szüleim szomszédok voltak és 2 éves koruk óta ismerik egymást. Ma a 25. házassági évfordulójukat ünneplik. Ők tényleg együtt élték le az egész életüket..."

instagram

18. "A nagyszüleim egy National Geographic-os fotóversenyen találkoztak. Ennek 60 éve, és azóta is együtt vannak."

imgur

19. "Ezt a képet 7. osztályban rajzolta rólam a padtársam. Egyikünk sem gondolta volna még akkor, hogy pár év múlva valóra válik mindez és az a valaki a képen ő lesz majd mellettem."

piknu

20. Mindketten azt hitték, hogy egy társkereső oldalnak hála találkoztak először, de a régi képeiket nézegetve rájöttek, hogy 25 évvel ezelőtt egy osztályba jártak.

instagram

Furcsa belegondolni, de nincs kizárva, hogy akár mi magunk is találkoztunk már gyerekkorunkban a mostani párunkkal, még akár az is lehet, hogy egymásra is mosolyogtunk anélkül, hogy komolyabban belegondoltunk volna: egyszer ez a személy lesz a férjünk/feleségünk. Hátborzongató belegondolni, nem?! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×