Összesen 250 kilót fogyott a szerelmespár, elképesztően néznek ki most!

A 32 éves Ronnie Brower és a 24 éves Andrea Massella mindketten extrém módon túlsúlyosak voltak, mikor megismerkedtek. Olyannyira, hogy a rajtuk lévő felesleg már az életüket veszélyeztette, ezért elhatározták, hogy az egymás iránt érzett szeretetből erőt merítve és egymást támogatva lefogynak. Az eredmény pedig példaértékű lehet mindannyiunk számára!

Amikor a pár úgy döntött, hogy őket Isten is egymásnak teremtette és kimondják a boldogító igent, Ronnie és Andrea végleg elhatározták: az esküvőig csúcsformába hozzák magukat! Négy évvel azután, hogy otthon ültek magányosan, a pár új testben és új lelkülettel kimondta egymásnak tett esküjét! Pedig nem is olyan régen még Ronnie 304 kilót nyomott, a szülei házában élt, és felkelni is alig tudott.

Depressziós volt, csak az evésben talált örömet, és olyan rossz állapotban volt, hogy az orvosai azzal riogadták, hogy ha ez így folytatódik nagyon korán meg fog halni. Ronnie ekkor összeszedte magát, és a Syracuse-i Mission Fitness edzőtermébe járva 100 kilósra fogyott.

Abban az edzőteremben, a még a fogyás legelején ismerte meg Andreát, aki azonnal vonzalmat érzett a fiú kitartása és akaratereje iránt. Andrea számára sem volt ismeretlen a súlyprobléma, hiszen ekkor még 113 kilósan sétált le edzeni. Ronnie és Andrea között gyorsan szerelem szövődött, és innentől együtt küzdöttek a kilóik ellen.

Miután Ronnie lefogyott, hatalmas adag, 14 kilónyi felesleges bőr maradt a testén, ezt csak 4 egymást követő műtéttel tudták eltávolítani róla. Andrea eközben 53 kilósra fogyott. Az esküvőjükön nem volt náluk boldogabb és szebb pár.

Gratulálunk ezúton is nekik a nem mindennapi teljesítményükhöz!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×