Összehangolt támadás a magyar sportolók ellen Rióban?

Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

Sajnos a magyar sportolóknak sorozatban kell szembesülniük vitatható bírói döntésekkel az olimpián. Már a cselgáncsozóknál is szembetűnő volt a bírók részrehajlása - kivétel nélkül a magyarok kárára!!! - elég, ha csak Bor Barna mérkőzésére gondolunk, amikor a magyart 16 másodperccel a mérkőzés vége előtt intette meg a mérkőzésvezető, hogy esélye se legyen nyerni!

Tegnapelőtt Bácsi Péter birkózónkat is intéssel ütötték el a bírók az elődöntőtől, tegnap pedig Lőrincz Viktort sújtották megmagyarázhatatlan intésekkel. Ez már a Magyar Birkózó Szövetségnek is sok volt, és az alábbi közleményt tették ki Facebook oldalukra:  

"Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

A 22 éves német szinte egy lépést nem tett előre a szőnyegen, ellenben Viktorral, aki hatalmas iramot diktált végig, még is őt küldték le térdelő helyzetbe elsőként. Remekül védekezett, a német nem tudta megemelni, a szőnyegbíró állást is rendelt el, ám ekkor a pontozóbíró intést mutatott mondván, hogy Viktor szabálytalanul védekezett. Tanácskozás után 2-0-ra vezetett a német. Jött a második menet, Lőrincz brutálisan neki ugrott a németnek, és két pontért levitte, majd sikerült megintetnie, 3-2-re átvette a vezetést és nem áll meg!!! NEM ÁLLT MEG!

A bírók ezt semmibe vették, 5 perc 26 másodpercnél (!!!!!!!!!!!!) megintették Viktort, és 3-3-al a német győzött (mivel Lőrincz Viktornak volt egy szabálytalanságért kapott intése).

Ez egyszerűen hihetetlen…. Lőrincz Viktort tönkretették a bírók Rióban!"

Vajon miért van az, hogy a bírók szinte mindig a kis nemzeteket sújtják a sporteseményeken? Ez vérlázító és felháborító!

Ha egyetértesz, ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×