Nyugdíjas néni nyílt levélben válaszolt Rubint Réka múltkori kijelentésére!

Marosvölgyi Gyuláné Rubint Réka azon kijelentésére reagált, miszerint: "Miért kellene beállnom a futószalag mellé, hogy lássam az érem másik oldalát?" és amiről ITT írtunk bővebben. Jöjjön hát az a bizonyos másik oldal:

Íme Marosvölgyi Gyuláné nyílt levele Rékának:

"Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plussz ami önben és kedves férjében megvan.

Nem lettünk kő gazdagok,.de azért még emberek vagyunk a szalag mellett és a villamost vezetve. Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki gazdag lenne, ki termelné meg a jó léthez szükséges javakat önök számára?! Elért amit elért élvezze az életet, hiszen ön sikeres üzletasszony, csodás édesanya bámulatos gyermekei vannak és egy mesébe illő' férje, aki imádja.

Elégedjen meg ennyivel, de ha életének minden mozzanatát közszemlére teszi viselje el a kritikát. Maguknál sokkal gazdagabb emberek is vannak az országban, de nem is tudunk róluk, mert nem hirdetik gazdagságukat és NAV-on kívül senkit nem is érdekel, és kérem ne várja el, hogy bárki is sajnálja..."

Szerinted jogos a néni által megfogalmazott kritika, vagy a fittnesszlady nem is akarta magát sajnáltatni, csupán szemléltetni mennyit dolgozik?

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×