Nők bolondok vagytok, ha egyenlőségre törekszetek a férfiakkal!

William Golding brit író volt az egyetlen, aki talán ténylegesen megértette a nőket élete során. Akkor miért a cím? Mindjárt megtudod, ha elolvasod sorait!

A következő szöveg kis túlzással talán az egyetlen, ami a nők igazi értékéről szól, nem elvitatva persze a férfiakét, de az majd egy másik bejegyzés lesz:

"A nők bolondok, ha egyenlőségre törekszenek a férfiakkal. A nők sokkal magasabb rendűek, és mindig is azok voltak. Bármit kap a nő a férfitől, mindig valami sokkal nagyszerűbbet teremt belőle. Ha a férfi spermát ad, a nő gyermekkel ajándékozza meg. Ha a férfi házat ad, a nő otthont teremt belőle. Ha a férfi hozzávalókat ad, a nő ételt teremt belőle. Ha a férfi egy mosolyt ad, a nő a szívét adja érte. A nő mindent megtöbbszöröz és minőségileg értékesebbé tesz. Ezért sose bántsd meg a nőt, mert egy tonna szennyet kapsz tőle vissza cserébe."

Szeretettel küldöm ezt minden hölgynek, legyen akár fiatal, vagy öreg, édesanya, aki épp a vasárnapi ebédet főzi, vagy leány, aki ott segít mellette! Köszönjük nektek! :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×