Nem akartunk hinni a fülünknek, mikor énekelni kezdett...

Aztán pedig azt hittük, hogy számítógépes trükkel állunk szemben. De nem, vagyis persze élőben lenne az igazi dönteni, de amennyire meg tudjuk ítélni ez a csöpp lány zseniális. Sosem hallottunk még hozzá foghatót, és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon sokszor fogjuk még hallnai a nevét!

"Angyalok már pedig léteznek. Íme egy, aki 11 éves a felvételen. 10 évesen az amerikai zenei tehetségkutató második helyezettje lett (sokak szerint elsőnek kellett volna lennie). Nagyon szép dal, érdemes meghallgatni!" - írta négy ébe Szőke Péter a videóhoz, és igaza volt!

A kislányt Jackie Evancho-nak hívják és csupán 10 évesen, 2010-ben második helyezett lett az America's Gor Talent nevezetű tehetségkutató műsorban. (az első helyet is simán megérdemelte volna) Akkora már szülőhelyén Pennsylvania-ban sok templomi és kórusbeli fellépést vállalt, nem volt ismeretlen számára a színpad. 

Édesanyja elmondása alapján tehetségére olyan hat éves kora körül figyeltek fel, amikor Jackie megkapta az Operaház Fantomja musical DVD-t és hangosan énekelte otthon a dalokat. Ezek után hangképzésre vitték, és pár év alatt zseniális hanszínre tett és hangterejdelemre tett szert!

Jelenleg 17 éves, modellkedik és már hatodik lemezéhez készít anyagokat, amik reméljük hozzánk is eljutnak majd!

Related image

Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×