Nagy bajba került a nagymama, és mikor lányától szeretett volna segítséget kérni, egészen máshol csörrent meg a telefon!

Az idős asszony elcsúszott otthon, és elesett. Nem tudott felkelni, de a telefonja szerencsére nála volt, hogy segítséget kérjen. Ám lány helyett, valaki egészen mást hívott fel!

A balesetet szenvedett idős néninek véletlenül a BMW szalont sikerült felhívnia, ahol Dang Vuong értékesítési menedzserként dolgozik. 

Dang, amikor a recepciós fogadta és továbbított neki a hívást, rögtön elhatározta, kimegy segíteni. Miközben a recepciós folyamatosan beszéltette az idős hölgyet, Vuong már ment is, bement a nyitva hagyott ajtón, és meglátta az asszonyt a földön, vérezve, miközben a kádból már majdnem csorgott ki a víz.

Vuong bemutatkozott, és felsegítette az asszonyt, elvitte a kanapéra, betakargatta, és megvárta, míg az asszony ápolói és a családtagok odaértek.

A néni lánya a Facebook-on köszönte meg a nemes cselekedetet, így jutott el hozzánk is, és úgy döntöttünk megosztjuk veletek, mert manapság az ilyen önzetlen segítőkészség igencsak nagy kincs!

Add tovább, ha te is így érzel!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×