Lehet szidni, lehet kedvelni, de most bizonyította, mennyire emberséges!

Sokan érthető módon nem fogadták kitörő örömmel a mostanában szinte minden tévés műsorban és bulvármédiumban feltűnő volt bűnözőt: Ambrus Attilát. Valóban jogos, hogy miképp lehetne sztár egy olyan ember, aki tőlünk vett el nem is olyan régen?

Azonban most, hogy jogosan pénz ütötte a markát nem fukarkodott vele, hanem jótékony célokra fordította. Pedig eltehette volna magának is, ő mégis adakozott!

Az egykori bankrabló életéről filmet forgattak, nemrég pedig Berki Krisztián­nal megnyerték a TV2 Ázsia Expressz című realityjét. Ambrus elmondta, hogy szerepléseivel nem hasznot akar húzni, hanem be szeretné bizonyítani, hogy a börtön után is lehet jó útra térni. Sokszor adományoz a saját maga gyártott kerámiákból, a vetélkedőn aratott győzelemért járó jutalom egy részét is felajánlja a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak. Berkivel 10 milliót kaptak közösen, ezt állítólag a többi szereplő között osztják szét, a maradékot pedig jótékonykodásra költik. 

"Úgy gondolom, hogy nem csak elvenni kell az asztalról, néha vissza is kell tenni. A kerámiákból megélek, így már a játék kezdetén eldöntöttem, hogy amennyiben nyerek, felajánlok belőle Böjte Csabáéknak. Elvi okokból nem szívesen adok készpénzt, ezért majd megkérdezem, hogy mire van szükségük. Legyen liszt, szappan vagy bármi, szeretném személyesen kivinni Erdélybe" – mondta Ambrus Attila. Ez szerintünk igencsak nemes és emberséges hozzáállás a Viszkistől. 

Nektek mi a véleményetek róla?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×