Lehet, hogy most lesz vége? Évekre rács mögé juttathatják Gáspár Győzőt!

Mint ismeretes Győzike nem igazán szeret a Nemzeti, Adó és Vámhivatalnak sok mindent bevallani, évek óta gondja is van már azzal, hogy nem épp puritán életmódját miként finanszírozza, ha nevén csupán mobiltelefonja van, és minden egyebe az örökségből lányaira szállt...

Annak, aki nem követné árgus szemekkel a roma showman minden lépést mondjuk: közelmúltban kommandósokkal kísért NAV-osok csaptak le rá, mivel a gyanú szerint 40 milliós áfacsalást követett el testvérével és másik három ismerősükkel. A vizsgálat azóta is tart, Gáspár Győző helyzetét ráadásul súlyosbítja, hogy a hatóság szerint a költségvetési bűncselekményt éppen az előző adócsalása miatt kirótt, másfél éves börtönbüntetése próbaideje alatt követte el. Így ha az újabb vád beigazolódik, korábbi büntetését is le kell ülnie, és akár öt évre rács mögé kerülhet – írja a Storymagazin.

A csavar az egészben pedig csak most következik: a nyomozók a fontos információkat magától Győzikétől kapták, aki a lehallgatás során megszerzett hangfelvételek szerint családtagjainak, barátainak és üzletfeleinek gyanútlanul kikotyogott mindent. Gyakorlatilag csak ki kell jegyzetelni a szakembereknek a gyanúsításhoz szükséges információkat.

Pechjére azt is kikotyogta, hol bérel széfet, hol őrzi az értékes aranyékszereket – itt bukkantak rá közel 200 millió forintjára és nagyjából 12 kilónyi aranyra, amelyekről állítja, hogy azok lányai dédnagyanyai örökségéhez tartoznak.

A feltételezések szerint azonban Gáspár Győzőnek még ennél is több pénze van – a talált bizonyítékok alapján azt valószínűleg külföldön tartja.

Szerinted mit érdemelne mindezek után?

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×