KASZA TIBI KIAKADT ÉS DURVÁN BESZÓLT VAJNA TIMINEK! - "TIMIKE, TE NEM UNOD MÉG, HOGY ÁLLANDÓAN SZEREPELSZ ÉS RÁZOD A RONGYOT?!

Lassan egy hete áll a bál Boros Lajos betegségére szívtelenül reagáló Vajna Timi miatt. Több híresség is a rádiós védelmére kelt, de Timi mellett pedig Andy kezdett el fenyegetőzni. Reméljük Boros Lajos nyilatkozatával vége lesz az egész felhajtásnak...

Hatalmas bulvárbotrány kerekedett ki abból, hogy Vajna Timi csúnyán beszólt Boros Lajosnak, hogy ne sajnáltassa már magát, mert nála sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint például a közelgő választások. Bochkor Gábor mellett, Majoros Péter is kiállt Boros Lajos mellett és helyre tették Vajna Tímeát, ami mondhatni, hogy országos botránnyá nőtte ki magát.

Kasza Tibi sem bírta tovább és felszólalt az ügyben:

"Kasza Tibi - Na sziasztok Babáim! Nem érzitek gáznak, hogy ez a nő folyik lassan már a csapból is?! Timike, te nem unod még, hogy állandóan szerepelsz és rázod a rongyot?! Fogjunk össze és bizonyítsuk be a hölgynek, hogy nem vagyunk kíváncsiak a megnyilvánulásaira.  Legyen kedves ossza már meg, aki szintén unja őnagyságát és nem akar hallani többet róla!"

Boros Lajost eddig nem hallhattuk nyilatkozni az ügyben, de tegnap este, vasárnap felszólalt a rádiós műsorvezető.

"Üdvözöllek benneteket! A hétvégét aktív pihenéssel töltöttem, ha valamikor akkor most igazán nagy szükségem volt rá és nem olvastam a híreket. Az ismerőseim sem értesítettek, gondolom az állapotomra való tekintettel, talán jobb is így. Tudjátok én nem haragszom Vajna Timire, ugyanis próbálok olvasni a mondanivalójában és azt gondolom, hogy részben igaza van. Én véletlenül sem szerettem volna sajnáltatni magam és azt sem, hogy rólam beszéljen bárki is, csak egy egyszerű üzenetet küldtem, jótanácsként az én szemszögemből, olyasfajta útravalót, amíg még megtehettem.  Ha az ember megérzi, hogy mennyire sebezhető és megcsapja annak a szele, hogy valóban véget érhet a földi lét, itt kell hagynia a szeretteit és mindent, ami fontos számára, teljesen másképpen értékeli majd a dolgokat, mint például a választást is akár...
Én nem szeretném, hogy gyűlölködésről szóljanak a mindennapjaink, így is van elég gondja mindenkinek azt hiszem. Engedjük el ezt az egészet azt javaslom, viszont ezúton nagyon szépen köszönöm Bochkor Gábornak és Majoros Péternek, hogy ilyen szinten kiálltak értem. Hatalmas tiszteletet érdemel a két úriember.
Szépen kérlek benneteket, hogy osszátok meg a soraimat és zárjuk le ezt a témát, mutassuk meg, hogy nem csak a gyűlölködés érdekli az embereket! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki mellettem áll, állt valamilyen formában, nagyszerű emberekkel van tele ez a kicsi ország! Legyen csodaszép, sikerekben gazdag hetetek! Sziasztok!

Reméljük Lajos mielőbb felgyógyul, Timike pedig magába száll. Micsoda tiszteletteljes hangnem, ilyen egy igazi úriember!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×