Íme a srác, akit biztosan soha senki nem húzott még balra Tinderen!

Azoknak, akik sötétben tapogatóznak az olyan szavak felröppenésekor, hogy Tinder, jobbra, balra húzás mondjuk: az online egyéjszakáskalandtárskeresőn az emberek a szimpatikus wanabe párjukat jobbra, az abszolút nem kategóriákba tartozókat pedig jobbra húzzák, és ha Ámor is úgy akarja, indulhat a chatparti!

Ez a srác, nevezett Jesse Mills az évek óta tartó, mára inkább leszállóágba érkezett társkereső appon akkorát alkotott, hogy gyakorlatilag látatlanba is százszor jobbra húztam monitoron keresztül, pedig valószínűleg pont nem az én 30 km-es keresési körzetembe tartozik... franc!

A Szia, mizu?-k világában ugyanis, ahol a homályos és arc nélküli profilok még mindig tömkelegével találhatók (miért???) egy ennyire eredeti ötlet tuti Kínáig űzi a leányfehérneműket! És nem csak az enyémet!

Jesse egy igazi egyéniség.. vagyis pontosabban: egyéniség volt! :D

Az első képben nincs semmi, igazából még túljátszásnak is tűnhet, de a görgess tovább, hogy egy réteg eltűnjön felkeltette az érdeklődésünket...

Guy With Genius Tinder Profile Definitely Deserves All The Right-Swipes

Végül minden réteg eltűnt Jessieről, még a bőr is! Soha nem gondoltuk volna hogy a viccesen égő alsógatyás kép után még számíthatunk bármire, de "kellemes" meglepetés volt. A magáról rovat is hasonlóan poénos, gyakorlatilag egy visszaemlékezés emberi mivoltára, amikor "ambíciózus programozó volt, aki szeretett táncolni és játszani, egy kedves és megbízható fiú... jah és a családja is nagyon szerette őt". 

Mindent összevetve, srácok, ilyen Tinder profilra vágyunk, nem pedig olyanra, amiben felvezetitek a himbilimbitekről való bájcsevelyt! (Tisztelet a kivételnek!)

Te mennyire gyorsan húznád jobbra Jessiet? Hang, vagy fénysebességgel? :D

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×