Íme a kutya, aki azt hiszi magáról, hogy macska!

Tally fajtáját tekintve husky, alaszkai malamut keverék, viselkedése pedig tökéletesen olyan, mint egy közönséges házi cirmosé. Jogosan fogalmazódik meg az emberben a kérdés: hogy lehetséges mindez? 

Már első ránézésre látszik, hogy Tally nem egy átlagos kutya. Ő ugyanis egy cicacsaláddal nőtt fel, együtt szocializálódott a kölyök macskákkal, és szinte csak velük töltötte minden idejét. Ezért hiszi magáról is azt, hogy egy macska.

A kutyus gazdája a Reddit-en írt erről, a Tally-ról készült kép hamar elterjedt, írta a Metro.

Tallys mostani gazdája két évvel ezelőtt fogadta őt örökbe. Az előző gazdinál a kutya sokat volt egy kertbe zárva a kiscicákkal és mivel gazdái nem vitték szinte soha sétálni, csak őket ismerte meg...

A lenti képen is látszik teljesen úgy fekszik, mint egy macska!

 Úgy tartja a fejét, mint egy macska.

És imád különböző dobozokba bújni. Ha már egyszer elrejtőzött egybe, jó sokáig ücsörög és onnan szemléli a világot.

Itt biztonságban érzi magát és mancsát kidugva játszik, akár csak cirmos barátai:

Tallys mióta új gazdájánál van, nem találkozott egyetlen macskával sem. A gazdája meg van róla győződve, hogy Tallynek hiányoznak a cicák... lehet szüksége lenne pár játszó pajtásra!

Addigis bentről figyeli az embereket, pont úgy, ahogy azt a macskák szokták.

A fordítottját már én is tapasztaltam, ugyanis nekünk olyan macskánk van, aki visszahozza a labdát. Amikor törött lábbal és legipszelve feküdtem sokat dobáltam neki és ő farokcsóválva hozta vissza... Lehet, hogy belül kutya a lelke? Ki tudja!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×