Íme a képes bizonyíték arra, hogy a szerelem tényleg vak!

Nyilván teljesen átlagos emberi dolog, hogy a múltra visszatekintve néhány választásunkat enyhén szólva is megkérdőjelezzük. Mindenki nyúlt már mellé és utólag a gondolattól is elképed, hogy volt képes az adott emberrel együtt lenni... na de hogy ennyire vak legyen a szerelem, az DURVA!

Nyakunkon a Valentin-nap, a szerelem ünnepe, így hát nem is találhatnánk jobb alkalmat rá, hogy egy kicsit elmerüljünk a romantika világában. Ehhez 20 nem mindennapi szerelmes párt hoztunk segítségül, akik élő bizonyítékok rá, hogy a szerelem nincs korhoz, nemhez, vagy éppen magassághoz kötve, hiszen a szerelem VAK.

1. ,,Amit isten egybekötött, azt ember szét ne válassza.”2. Az életkor csak egy szám, nemde?!3. Nem kérdés, hogy kinek volt jobb ‘üzlet’ ez a házasság.4. Bizonyára sokan megdörzsölik a szemüket, amikor sétálnak egyet a városban.5. Öröm az ürömben: ha nagyon hisztizik, csak egyszerűen zsebre teszi a lányt.6. Nem túl előnyös még egy magassarkúval is megtoldani ezt a magasságbeli különbséget.7. Hol hagyta eddig szegény srácot, csak nem egy barlangban?!8. Az ellentétek vonzzák egymást.9. Nem ismerem őket, de nagyon úgy érzem, hogy a macskák a gyengéik.10. Csak kihozta megsétáltatni kicsit a rabszolgáját. LOL.11. Hát most mit mondjak…?!  Összeillenek, maradjunk annyiban.12. A külső nem minden.13. Nyikolaj Szergejevics Valujev profi ökölvívó és felesége.14. Félelmetesen élethű Shrek és Fiona cosplay.15. Egymás tökéletes ellentétei, de ők így boldogok és ez a lényeg.16. Eközben egy párhuzamos univerzumban…17. Legalább a kedvenc színük közös.18. Vajon látták már egymást közelről?!19. A nagyi nem szarozik… 20. Végezetül pedig egy kis inspiráció a hozzám hasonló szingliknek: ha ők ketten egymásra találtak, akkor ne aggódjatok, nekünk is van még remény…

Hát nem édibédik? :D

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×