Ilyen úgysincs: olyan szép lett a gyerek, hogy a szülők elváltak miatta!

Elismerjük, van olyan, hogy megfordul az ember a fejében: mi van, ha a gyerek nem az övé, a szülei nem az igazi szülei, vagy legalábbis valamelyikük nem az, akinek mondja magát... ez az eset azonban minden képzeltet felülmúl!

Egy kínai házaspárnak fia született, mindenki nagyon boldog volt, ám ahogy a ma már 28 éves fiú egyre nagyobb lett, úgy lett egyre helyesebb. Az apa annyira nem tudta mire vélni a dolgot, hogy gyanakodni kezdett…

Az egyre jóképűbb srác egy kicsit sem emlékeztetett az apjára, aki emiatt azzal vádolta feleségét, hogy mástól lett terhes. Az asszony tiltakozott, és a veszekedés az évek során csak egyre rosszabb lett. Végül úgy elmérgesedett a szülők viszonya, hogy el is váltak egymástól, de az apa ekkor sem csillapodott le, továbbra is azt állította, volt felesége más férfinak szült gyermeket.

Az apa végül DNS-tesztet csináltatott, hogy pontot tegyen a vita végére, ám az eredmény még az anyukát is meglepte. A fiú ugyanis sem az apjával, sem az anyjával nem mutatott rokonságot. Valószínűleg csecsemőkorában a kórházban elcserélték, ezért az anya pert indított az intézmény ellen. Szerencsétlen gyerek pedig kezdheti megkeresni a biológiai szüleit.

Tanulság: ahelyett, hogy kiakadnánk, mennyire jóképű a fiúnk, legyünk büszkék rá, hiszen ha mi neveltük, a biológia már csak másodrendű...

Te mit gondolsz?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×