Hírességek utolsó fényképei, mely nemsokkal haláluk előtt készült!

Ikonikus zenészek, akik nélkül a zenetörténelem teljesen más lenne és akik sok esetben fájóan korán hagyták itt a földi létet, hogy valahol máshol folytathassák áldásos alkotó tevékenységüket... Neked ki volt a felsoroltak közül az abszolút kedvenc? Nekünk a fenti képen is látható Freddie. Sosem volt és nem lesz is lesz hozzá fogható énekese a világnak!

Hiába minden csillogás, sajnos ők is csak emberek, és nem halhatatlanok. Ezek a fényképek őrzik tragikusan elhunyt zenészek utolsó pillanatait, emlékezzük rájuk most ezzel az összeállítással!

Chester Bennington

A Linkin Park énekeséről, felesége, Talinda Bennington posztolta ki az utolsó családi fotót Twitter oldalára azzal a szöveggel, hogy halála előtt alig pár nappal, még semmi jele nem volt a depressziónak... pedig öngyilkos gondolatai ekkor már beöltöztek a fejébe...

Bob Marley

Bob Marley

Ez Bob Marley utolsó ismert fotója, amin épp családjával beszélget. 

John Lennon

John Lennon

John Lennon 4 órával a kép elkészülte után halt meg. Az a férfi lőtte le, aki a jobb oldalán áll és autogramot kér a The Beatles énekesétől. 

Jim Morrison

Jim Morrison

Jim Morrison utolsó fotóját egy barátja készítette Saint-Leu-d’Esserentben, a híres énekes még aznap meghalt. 

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Egy héttel az énekesnő halála előtt készült ez a fotó Londonban közel az otthonához. Amy Winehouset 2011. július 23-án találták holtan lakásában. 

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix barátnője készítette ezt a fényképet egy nappal az énekes halála előtt. 

David Bowie

David Bowie

David Bowie a rákkal vívott másfél éves küzdelem után halt meg 2016 januárjában, utoljára három nappal előtte kapták lencsevégre. 

Freddie Mercury

Freddie Mercury

1991-ben készült a Queen énekesének utolsó fotója. Freddie Mercury a halála napjáig tagadta a pletykákat betegségéről. 

Elvis Presley

Elvis Presley

1977 augusztus 16-át ábrázolja ez a kép, ekkor érkezett meg otthonába a fogorvoshoz tett látogatása után. A Királyként ismert énekes még aznap este elhunyt. 

Mind hiányoznak a mai zenei világból! Legyen nekik könnyű a Föld!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×