Felszálltam a buszra és elővettem a zsebemből ezt... Ami ezután következett röhejes!

A facebookon olvastuk nemrég ezt a sztorit és egyszerűen zseniálisan példázza, hogy az előítélet olyannyira képes elvakítani néha, hogy a nyilvánvalót sem vagyunk hajlandóak felfogni! Tessék inkább gondolkodni, mint beszólni, hiába megy az utóbbi sokkkkal jobban ebben az országban!

"Felszálltam a buszra, majd elővettem egy illatmintát. Örültem, mert ajándékba kaptam egy vásárlás mellé, de ekkor egy idős néni rám nézett és szemében láttam a megvetést... Gondoltam nem foglalkozom vele. Elkezdtem olvasgatni, hogy mi van ráírva az üvegcsére.

De csak nem nyugodott a néni, a túl oldalon továbbra is mérges szemekkel nézett rám. Nem nagyon érdekelt gondoltam a saját élete zavarja, megkeseredett. Lecsavartam a kupakot és megszagoltam. Elkezd köhögni szemrehányóan.
Gondoltam ez már nem véletlen. Odaszóltam neki, hogy "csodás napot!" Gondoltam keveset dörzsölök a csuklómra. Ezzel a mozdulattal fel is szólított jó hangosan.
- Az apádnak a Fa...át! Itt kell bedrogozni meg bekábulni? Ez a busz iskolásokat is szállít hülye gyerek.
Mondom ez egy illatminta csókolom.
- Rendőrt hívok várjál csak. Szemétláda kölök....

Mindenkinek kívánom, hogy induljon csodásan a napja. Nekem ez sikerült. Köszi néni!

Ebből is látszik, mennyire sokat ülnek a hírek előtt, ahol csak a drogosokról,halálról és erőszakról hallanak szegények, és bármit elhisznek, ha sokszor látják... Sikeres agymosás. Pedig nem is nézek ki úgy mint aki dr*gozik...:D"

Először kérdezzünk csókolom, utána ítéljünk! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×