Ezek a mostohaszülők még a mesék boszorkányainál is százszor kegyetlenebbek

Hogy lehet emberekben ennyi gyűlölet és gonoszság? Hogy képesek ilyen borzalmakat tenni ártatlan gyerekekkel? 

Mindenki ismeri a mesékben és filmekben számtalanszor megjelenített gonosz mostohákat. A való életben szerencsére azok az asszonyok, akik egy családban nem a saját gyermekükre vigyáznak, ugyanolyan szeretettel veszik körül a gyermeket, mintha a sajátjuk volna.

Akadnak azonban kivételek, aki még a mesebeli gonosz mostohákon is túltesznek. A Listverse hátborzongató, megtörtént eseteket ismertet.

Heather Leavell-Keaton

A 26 éves Heather Leavell-Keaton féltékeny volt az ötéves mostohalányára, Nathalie-ra. Először a nagymamától választotta el, majd fizikailag is bántalmazta, gyakran fagyállót tett a gyermek ivópoharába.

Egy alkalommal a túl sok fagyállótól a kislány nagyon beteg lett, és amikor fájdalmában sikítani kezdett, Heather és férje, a 30 éves John DeBlase ragasztószalaggal összeragasztották a kislány kezét és lábát és egy bőröndbe tették, majd John megfojtotta. A pár autóján az erdőbe vitte a testet, és ott rejtette el.

Később John hároméves fia, Chase, kérdezgetni kezdte, hol van a testvére. A pár attól félt, hogy valamit elmond a kisfiú a rokonoknak. Heather Chase-nek is fagyállót adott, hozzákötözte egy seprűnyélhez és otthagyta egész éjjel. Később az apja megfojtotta, és az ő testét is az erdőbe vitték.

agyerekeke

Heather és John halálbüntetést kapott a gyilkosságokért.

rohadek

Melinda Drabek-Chritton

Egy hideg februári napon egy 15 éves lány kóborolt az utcákon mezítláb, pizsamában, egy járókelő, aki meglátta, értesítette a rendőrséget. A lány elmondta a hatóságnak, hogy otthon az alagsorban tartották fogva, ahol fizikailag és szexuálisan bántalmazták. Apját, a 42 éves Chad Chrittont, mostohaanyját a 44 éves Melinda Drabek-Chrittont és mostohabátyját, a 20 éves Joshua Drabeket letartóztatták.

A tárgyalás alatt a lány elmondta, hogy az alagsorban tartották, éheztették, megverték és arra kényszerítették, hogy megegye a saját ürülékét. Mostohatestvére szexuálisan bántalmazta. Az apát, a mostohaanyát és a mostohatestvért a bíróság 5-5 év börtönbüntetésre ítélte.

rohadekok

Heather Jones

Michael és Heather Jones otthonába kihívták a rendőrséget, mert a házastársak súlyosan összezördültek. Az ügy felderítése közben derült ki, hogy a fiukat, a hétéves Adriant hónapok óta senki sem látta. Néhány nappal később a rendőrség kutatást tartott a ház környékén, és emberi maradványokat találtak, amelyekről a DNS-vizsgálat igazolta, hogy Adrian testéből származtak.

Bár kevés további információt adtak ki az esetről, a kerületi ügyész annyit elárult, hogy a kisfiút szörnyűségesen bántalmazták, testét a disznókkal etették meg. A rendőrök azt állították, sosem láttak még ennyire szörnyű esetet.

Heather Jonest életfogytiglanra ítélték, férjét első fokon elítélték gyilkosságért.

heather

Renee King

A 29 éves Renee King a segélyvonalon jelentette, hogy a kétéves mostohalánya, Lily eszméletlen. A kiérkező mentőknek azt mondta, hogy a hátába hirtelen fájdalom nyilallt, amikor a kis Lilyt fürdette, és véletlenül leejtette a gyermeket.

A halottkém megállapította, hogy a gyermek két órával a segélyhívás előtt már halott volt, ráadásul a sérülések ellentmondtak a mostohaanya magyarázatának. A kislányt legalább 20-szor fejbe vágták, és valószínűleg szexuálisan is bántalmazták.

Reneet letartóztatták, majd életfogytiglanra ítélték.

fuj

Elisa Baker

Zahra Baker édesanyja szülés utáni depresszióban szenvedett, és nem volt képes gondoskodni a gyermekről, ezért lemondott szülői jogáról, és az apára, Adam Bakerre hagyta a gyermeket. Zahránál ötéves korában csontrákot diagnosztizáltak, aminek következtében elvesztette bal lábának egy részét és a hallását. Később az apa újraházasodott.

11 éves volt a kislány, amikor az apa a segélyvonalon jelentette, hogy eltűnt otthonról. A vizsgálat alatt kiderült, hogy Zahrát már két hete senki sem látta. A rendőrségi kihallgatás alatt Elisa, a mostohaanya megtört, és bevallotta, hogy feldarabolta a lány testét, és különböző helyeken szórta szét a maradványokat.

Elisát 25 év börtönbüntetésre ítélték.

szemet

Te mit gondolsz ezekről az "emberekről"?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×