Ez az iskolai takarítónő elképesztő lépésre szánta el magát, mikor megtudta, hogy pár diák beszökött a menzára hajnalban!

Arról már hallottunk, hogy a diákok lógnak a suliból, de olyanról, hogy önszántukból előbb mennének, ráadásul olyankor, amikor az épület még elvileg zárva van? Ebből lett elege Carolyn Collins-nak, mikor tudomást szerzett az esetről!

A Tucker Gimnáziumban évek óta dolgozó Carolyn egyik nap arra lett figyelmes, hogy a hajnali műszakján, amikor általában még csak egyedül van az épületben valaki felkapcsolja a villanyt az ebédlőben. 

Megijedt, mert hirtelen azt hitte, hogy valaki betört és ki akarja fosztani a hűtőt, mert sajnos történt már hasonló, de legnagyobb meglepetésére két diák volt az, akik a radiátorhoz húzott összetolt székeken húzták meg magukat. 

Mikor megkérdezte mit keresnek hajnalban az iskolában azt felelték, hogy fáztak, és éhesek voltak, ezért bejöttek, hogy legalább a meleg biztosítva legyen... Kiderült: családjuk az autójukba kényszerült, és a szülőknek a gyerekek taníttatásán kívül semmi másra nem marad pénzük, nemrég pedig otthonukból is ki kellett költözniük.

A nő a történtek hallatára hátravitte a diákokat a becsöngetésig a takarítószertárba és meleg takaróval betakarta őket, míg kiaszaladt a boltba reggeliért. Számára egyértelmű volt, hogy segítenie kell. A hír hamar elterjedt a gyerekek között, és a legszegényebbek egymás után kérték az asszony segítségét, aki mára egy egész szertárt tart fenn azoknak a rászoruló gyerekeknek, kiknek szülei nem engedhetik meg, hogy ruhákat, füzeteket, vagy akár élelmet vegyenek családjuk számára. Sajnos nagyon sokan vannak. 

Related image

Image result for Carolyn Collins Tucker

Related image

A legszomorúbb a történetben, hogy Carolyn saját fiát egy iskolai lövöldözés miatt vesztette el, de nem hagyta abba munkáját és most már munkaköre részének tekinti, hogy segítsen azokon, akiknek a legnagyobb szüksége van rá!

Az angyalok tényleg köztünk járnak! Isten áldja, amiért így kiáll a gyerkekért! :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×