Ez a srác 21 milliót költött, hogy úgy nézzen ki, mint Britney Spears!

Hát bizony ismét kiderült milyen nagy is Isten állatkertje és mennyire alacsony rajta a kerítés. Ismét egy önjelölt világsztár, akinek egyetlen nagy fájdalma volt az életben – rossz testbe született.

Mármint nem úgy, mint a transgender emberek, akik egyszerűen más neműek, mint ami ki lett számukra jelölve, hanem ő konkrétan Britney szeretett volna lenni, csak nem úgy született...

Az elmúlt években aztán annyira mardosta ez a dolog, hogy egyre biztosabb lett abban, ő csak és kizárólag Britney Spears bőrében képes elviselni ezt az egészet, amit mi Földnek nevezünk.

Bryan Ray a tettek mezejére lépett: dolgozott, spórolt, kapirgált, és eddig sikerült is nyolcvanezer dollárt, azaz közel 21 millió forintot a projektbe fektetnie.

Bryan 17 évesen lépett a tettek mezejére, azóta már legalább 90 eljárásnak vetette alá magát, hogy megvalósuljon az álma.

Szőrtelenítés, orrműtét, botox injekciók, és havonta csak a krémek százharminc ezerbe kerülnek, hogy megőrizze Britney frissességét és arcbőrét. Eddig nyolcvanezer dollárt, azaz huszonegy millió forintot költött minderre. A férfit a barátai ma már Britney-nek is szólítják, hogy teljes legyen az öröme.

Bryan Ray egy helyes, kedves, mosolygós srác volt még öt évvel ezelőtt, aztán szép lassan jött a megvilágosodás – nem a saját bőrében érzi otthon magát igazán.

Az első évben látszólag a súlyával nem volt elégedett. Hónapról-hónapra egyre vékonyabb lett és folyamatosan osztotta a tükrös szelfiket.

 

Aztán jöttek a körömlakk próbálgatós képek. Szinte nap sem telt el, hogy ne mutatott volna meg egy-egy új árnyalatot.

 

Aztán jött az új hajszín – természetesen Britney-é. Bryan ekkor mér kezdte sokkal komfortosabban érezni magát a világon és a tükör előtt is.

 

Aztán jött az idegtépő feladat: csak várni, és várni, és várni,… hogy megnőjjön a haja. Hosszú hónapok teltek el így.

 

Ez idő alatt azzal enyhítette a várakozás okozta traumát, hogy feltöltette az ajkait. Máris sokkal egyszerűbb volt lelkileg minden.

 

A cél előtti utolsó fázis volt a legnehezebb talán. Már csak néhány apróság hiányzott, Bryan ezt az időszakot egy Britney-s kalap alá rejtette el.

 

És íme, a hollywood-i sztár megtestesült mása. Bryan Spears, azaz Britney ray. Vagy valami ilyesmi.

 

Bryan ma már tervezi az új életét az új testben is: modellkedne és Britney számaival is felép olykor Nyugat-Hollywood-ban.

Hát.. sok sikert kívánunk neki!

Szerintetek sikerült a műtét, és tényleg ő lett a kettes számű Britney? (Már ha Zimány Lindát nem számoljuk ugye...) :D

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×