Ez a 23 éves srác apa és nagypapa is egyben. Hogyan lehetséges ez? Furcsa, de szívmelengető történet!

Már eleve azt is nehéz összeegyeztetni: valaki hogy lehet egyszerre apa és nagyapa is egyben, de mindez ráadásul 23 éves egyetemistaként? A válasz elképesztően egyszerű, csak kissé bizarr:

A főiskolás, sportoló és részmunkaidőben dolgozó Tommy élete eddig is bővelkedett tennivalókban. Napjai szinte száz százalékban ki voltak használva, mégsem tudott unokatestvére kérésére nemet mondani, aki nemrég kereste meg Facebookon. 

A fiatalember 17 éves unokatestvére, Angela ezen a csatornán közölte ugyanis vele, hogy már hat hónapos terhes, és nincs hol laknia.

Tommy (és valószínűleg minden jóérzésű ember is így cselekedett volna) azonnal lépett. És itt jön a csavar a történetben. Nem csak be-, hanem törvényesen örökbe is fogadta Angelát, aki a procedúra lezárulta után egy héttel egészséges kisfiúnak adott életet. Így lett ugyanazon a napon Tommy egyszerre apja helyett apja hanem „jogilag” nagyapja is lett a csöppségnek.

Az egyetemista tudja, hogy nehéz időszak jön most az életében, de keményen fog dolgozni, hogy ezt a két életet – anyát és gyermekét megmentse. Ettől  persze egyáltalán nem tartja magát hősnek – ahogyan sokan minősítik – egyszerűen csak segít rokonának, mert rászorul.

Mindenesetre ha hőstettnek nevezzük, ha nem, érző szívre és nemes gesztusra vall cselekedete.

Oszd meg, hogy mások is lássák, vannak még jószívű emberek!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×