Emlékszel még erre a legendás duóra? Nagyot fordult velük a világ, mióta a Mónika showban jártak:

A mai napig sztárok Youtube-on a legendás Mónika show-beli szereplés óta, azt viszont csak kevesen tudják mi lett “idegbeteg” Gabi és fia, Józsi sorsa azóta...

Kevés olyan dolog van az interneten, amit feltehetően már minden magyar látott: Gabi és Józsi “beszélgetése” a Mónika-showban biztosan közöttük van. A fiát halálosan gyűlölő édesanyából és a gyermekből is mémek százai készültek és készülnek a mai napig, miközben ők maguk úgy érzik, a műsornak köszönhetően tönkrement az életük.

A bézbózütős Gabi még pár éve nyilatkozott arról, mennyire kikészítette őt az a szereplés, pedig csak az előre megírt forgatókönyv alapján cselekedett... munkája évekig alig volt, mert féltek attól ha nem tetszik neki valami ismét bekattan.

A bánatos tekintetű és vasalt hajú Józsiból azóta azonban sármos modell lett.  Azt írják, a férfi 185 magas, 28 éves, szőke és kék szemű, és nem csak fehérneműs, hanem művészi akt képeket is vállal. Igaz, legutóbb azért került a hírekbe, mert kirabolt egy trafikot, ahol az arcát rögzítették a kamerák és pár nappal később el is fogta a rendőrség. Egyszer fent... :D

A férfi egy modellügynökség oldalán tűnt fel, képei azóta már számos fórumon megjelentek.

Józsi öt évvel ezelőtt fegyverrel rabolt ki egy trafikot. Jó minőségű kamerafelvtel készült róla, maszkot sem használt, természetesen hamar felismerte a világ.

Pár napal később már az elfogásáról készült videót töltötték fel a rendőrök az internetre. A képsorokat azóta is bárki megtekintheti.

Pedig látszólag Józsi nagykanállal élvezte az életet. Sörre tej.

Reméljük a jövő jobban alakul majd mindkettőjüknek, a videót pedig sosem felejtjük! Klasszikus! :D

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×