Él a világon egy brit nő, aki önszántából még ma is a második világháborúban él!

A 41 éves brit Joanna Francis valamiért úgy döntött nem lép tovább 1939-ről, és ehhez tökéletesen illő környezetet hozott létre maga körül, amiben nem tűri meg az ezután született találmányokat sem!

Lincolnshire-i házában nincs fürdőszoba, sem konyha, Joanna az általa élt kornak megfelelően öltözik, és nagyon boldog.

PAY-PRODUCTION-Joanna-Francis-f-Burton-upon-Stather-Lincolnshire-who-lives-her-life-in-the-1940s

Joanna már gyerekkorában rajongott a múzeumokért, így talán nem csoda, hogy létrehozott egyet magának. Szerzett egy 80 éves biciklit, azt használja, a ruháit teknőben mossa, szereti az éjszakát a kertjében épített óvóhelyen tölteni, és minden olyan modern találmányt, ami a második világháború idején nem létezett, elutasít.

PAY-PRODUCTION-Joannarancis-from-Burton-upon-Stather-Lincolnshire-who-lives-her-life-in-the-1940s

Egyetlen kivételt enged meg, az pedig a mobiltelefon, mivel erre szüksége van ahhoz, hogy tartsa a kapcsolatot megrendelőivel – Joanna ugyanis takarítónőként dolgozik. De nem is ő lenne, ha a csengőhangja nem a légvédelmi sziréna hangja lenne…

PAY-PRODUCTION-Joanna-Francis-from-Burton-upon-Stather-Lincolnshire-who-lives-her-life-in-the-1940s

Az asszonynak egyetlen beteljesületlen vágya van még: szeretne férjhez menni, de sajnos a második világháború iránt ilyen szenvedélyesen érdeklődő férfiakból viszonylag keveset találni a környezetében.

PAY-PRODUCTION-Joan-Francis-from-Burton-upon-Stather-Lincolnshire-who-lives-her-life-in-the-1940s

Meg hát... ember legyen a talpán, aki mindenféle modern technológiáról lemond azért, hogy a nővel élhessen. De természetesen drukkolunk neki!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×