Egyszerű műanyag csövek, amik egy asztalból állnak ki. De amikor a srác odaáll valami elképesztő történik!

Kent Jenkins (más néven Snubby J) nem rendelkezik semmilyen emberfeletti képességgel. A hallása átlagos, kezekből sincs neki három. Mégis, amikor a műanyag csövekkel tarkított asztal mögé áll képessé válik arra, hogy varázsoljon! PVC csőszerelvény ilyen vonzó tán még sosem volt!

 

RimbaTubes-nak hívja saját teremtményét, mellyel nagyon rövid idő alatt rendkívüli népszerűségre tett szert. Ha megnézed a videót te is meg fogod érteni, hogy miért. Különlegessége leginkább abban rejlik, hogy semmi extrát nem csinál, csak úgy tud megszólaltatni egy hangszerre egyáltalán nem emlékeztető csőrendszert, mint senki más a világon.

De hogy jön ahhoz egy alig húszéves fiatalember, hogy ilyen összetett hangzású csőrendszert építsen? Az ihletet még 2005-ben egy hasonló hangszeren játszó bandától a Blue Man Group-tól kapta, ahol Madonna "Like a Virgin" című klasszikusát adta elő az együttes csöveken. Ezt továbbgondolva Ken és édesapja a világháló segítségével 2007-ben megépítette saját RimbaTubes-ját, és a fiú olyan slágreket kezdett lejátszani, amivel először iskolatársai, majd egy egész világ szívébe belopta magát.

Image result for rimba tubes

Te is érteni fogod miért!

Oszd meg, ha érthetetlen módon a te füledet is elkápráztatja a "csöves" hangzás :D

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×