Egy fiatal hajléktalan ezer forinttal a kezében ételért állt sorban előttem... Ahogy az eladó bánt vele, minősíthetetlen!

Az eset a srác állítása szerint az eset az újpesti Tescoban történt, és amilyen lekezelő volt a fiatal hajléktalannal az eladó, azt semmilyen körülmények között nem engedhetné meg magának, aki arra adja a fejét, hogy kiszolgáljon! Még ha hajléktalan is az illető!

Közöljük a történetet szóról szóra! Elég felháborító!

"Ma beültem egy kajáldába vásárlás után Budapesten! A sorban előttem egy fiatal hajléktalan férfi állt, 1000 forinttal a kezében, és hozzám hasonlóan ételt szeretett volna venni. Látszott rajta, hogy szégyelli magát, amiért sorban áll, ezért halkan köszönt, mikor ő következett:

- Kezét csókolom! - illedelmesen, ahogy tanítják. Válasz a nőtől: SZEVASZ mit adjak? Itt már furcsán néztem bevallom...

Kérdezgette az eladót, hogy mit tudna venni belőle, az eladó meg mint ha egy sz..r kupaccal beszélgetett volna. 
"1000 Ft ból? Egy csirke szárnyat, és két sütit! Ezer forintból? Mit szeretnél mást?"  (Ő az eladó aki a vevőkből él! Mert ugye neki semmi köze ahhoz ki hogy él! ) 
Srác: Rendben, akkor azt kérném! 

Az eladó kiszedte, és oda (vágta) neki hogy csak úgy csörgött. Majd a fiú fizetett és odébb leült! A ( hölgy ) rám nézett és undorral, felháborodva kifakadt hogy

- Ezt meg hogy engedhette be az őr! 

Tálcámat letettem a pultra, odamentem a sráchoz, adtam neki 3000 Ft-ot és mondtam neki hogy vegyen egy normális ebédet belőle! Erre az eladónak leesett az álla, kiszolgálta a srácot csendben. Én leültem, és végig hallgattam hogy beszéli a kolléga nőivel hogy, azt a pénzt neki is adhattam volna és milyen felháborító! 

A srác velem egyidős volt körülbelül! 
Nekem: Jó napot, mit adhatok!? 
Neki: Szevasz, mit adjak!? 

Amennyiben tud vásárolni kötelezővé tenném, hogy emberi hangot üssön meg vele az eladó! Sőt még megkockáztatom akkor is, ha nem tud fizetni! Emberek vagyunk és bármikor fordulhat a kocka!!! Még, hogy neki adni a pénzt, mert ki ő?

Szerinted ha olyan a kinézete meg is érdemli, hogy még te is kutyául bánj vele? Nem feltétlenül...

Oszd meg, és sarkallj arra mindenkit, ne adja azt, amit fordított esetben nem szeretne kapni!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×