Dalmatának és tehénnek csúfolták, mert szinte egész teste tele van anyajegyekkel. Mára sztár lett!

Az orvosok nem sok jóval biztatták a családot, a szakemberek valósággal sokkot kaptak, amikor megpillantották a baba testét...

Ukrán és libanoni szülők gyermekeként világra jött Yulianna Yussef veleszületett festéksejtes anyajegy problémával született. Ez annyit jelent, hogy testét rengeteg barnás folt és anyajegy borítja. 

Az orvosok nem sok jóval biztatták a családot, a szakemberek valósággal sokkot kaptak, amikor megpillantották a baba testét, ami szinte teljes egészében tele volt anyajegyekkel. Ennyire extrém esettel még soha nem találkoztak. Azt gondolták, közel sem biztos, hogy a csöppség életben marad, sőt, legtöbben azt hitték, csak óráivannak hátra a  A legrosszabb az volt, hogy nem tudták, életben maradok-e, sőt azt hitték, csak óráim vannak hátra a születésem után. 

Ám a kis Yulianna életben maradt, igaz, gyerekkora egyáltalán nem volt boldog. Az emberek megbámulták, és a többi gyerek rengeteget bántotta az iskolában a feltűnő foltok és anyajegyek miatt dalmatának vagy tehénnek csúfolták. 

Ő viszont szerencsére nem hagyta lerombolni az önbizalmát, és most boldogabb, mint valaha. Az Instagramon tízezrek lájkolják képeit, osztják üzeneteit! 

A nem mindennapi lány megmutatja mindenkinek, hogy ezzel a betegséggel is teljes értékű életet lehet élni, nincs szükség bujkálásra, rejtőzködésre. A betegség nagyköveteként sok-sok hasonló problémával küzdő embernek ad reményt.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×