Azt mondták szégyellhetné magát a súlya miatt de a sportruhát gyártó cég válasza zseniális

A sportruhákat gyár Academy Sports and Outdoor nemrég megkérte az egyik “molett méretű” divatbloggert, Anna O’Brien-t hogy vegye fel új sportuházatukat és a modellről készült képeket feltették az Instagram oldalra, ahol sajnos ocsmány kommentháború indult...

A képekre persze nem csak mocskolódó, hanem nagyon sok pozitív reakció is érkezett, de sajnos a negatív kommentek jobban fájtak a modellnek...

A James nevű felhasználó így kommentelte a képet:

“Ez a kép szörnyen néz ki, lehet hogy te büszke vagy a súlyodra, de ez így nem néz ki jól, az embereknek szégyelleni kellene a kövérséget.”

A sportruha gyártó cég azonban nem volt rest, reagált is azonnal erre a bejegyzésre:

“Helló James, mi itt a cégnél úgy gondoljuk, hogy minden hölgynek legyen meg a lehetőségre arra, hogy sportoljon a friss levegőn. Ezért a jövőben is különböző testalkatú modellekkel fogunk dolgozni, mindannyian különbözőek vagyunk de a sport mindenki számára elérhető kell hogy legyen.”

Képtalálat a következőre: „Anna O’Brien”

Még Anna is reagált az egyik bejegyzésre amit egy másik olvasó MAtt írt:

“Hát én sokat sportolok de azt gondolom, hogy egy 180 kilós hölgy nem igazán reprezentálhatja a sportos életmódot. Az, hogy a hölgy egy molett modell, csak azt bizonyítja, hogy súlyproblémái vannak.”

Anna ezt írta erre:

“Helló Matt. Én vagyok a képen látható lány. Azt tudnod kell, hogy az ilyen megjegyzések senkinek sem segítenek, és nem fogják motiválni arra, hogy sportoljon. Inkább azt az érzést keltik az emberben, hogy el se merjen kezdeni sportolni, ha ilyen a testalkata mint az enyém. Jobban teszed ha beszélgetsz az ilyen emberekkel és akkor jobban megérted őket, ahelyett hogy magadról beszélnél.”

Az ilyen fajta reakciók mellett nagyon sok pozitív megjegyzés érkezett a képekre. Sok embernek adott motivációt az, hogy egy ilyen modell mutatta be a ruhákat.

Kapcsolódó kép

Anna is azt mondta a Daily Mail-nek, hogy számára is igen motiváló volt a fotósorozat.

-25 évet vártam arra, hogy aktívabb legyek. Mostantól pedig 25 éven keresztül fogok segíteni az embereken, hogy észrevegyék, különböző testalkatokkal rendelkezők is örömüket lelhetik a sportban.”

Mi is inkább a motiváció és nem  a kritika erejében hiszünk.  Ennek a fotókampánynak köszönhetően sok ember kapott motivációt. Kérjük oszd meg velünk véleményed, segíthetünk egymásnak úgy, hogy motiváljuk egymást az egészségesebb életmód eléréséhez.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×