Azt mondták, rákja van, ám most új hír érkezett Benkő László állapotáról!

A torkomon keresztül nézték meg a gyomromat. Kérdezték, hogy kell-e érzéstelenítés, de mondtam, hogy isten ments. Lehet, egy kicsit kellemet­len érzés, de... 

Miután Benkő László elmondta, feltehetően rákja van, most jó hír jött a zenészről. Úgy tűnik másról van szó, s egyáltalán nem biztos az első diagnózis.

"Folyamatban van még a kivizsgálás, de úgy néz ki, minden rendben lesz. Holnap már indulok Németországba koncertezni a bandával.

Nem akarok pihenni. Ha kell, négykézláb mászok fel a színpadra! Soha éle­temben nem hagytam ki egyetlen előadást sem" - mondta lelkesen, de gyenge hangon a billentyűs a Borsnak. A hangja nem véletlenül volt fátyolos.

"A torkomon keresztül nézték meg a gyomromat. Kérdezték, hogy kell-e érzéstelenítés, de mondtam, hogy isten ments. Lehet, egy kicsit kellemet­len érzés, de szeretem megélni a dolgokat, és tudni, hogy mi hol van éppen.

Még folynak a kivizsgálások, mert egyelőre nem tudják, mi bajom van pontosan, de egyre kisebb rá az esély, hogy rákos vagyok" - nyilatkozta a lapnak az Omega hallhatóan megkönnyebbült legendája.

Mielőbbi felépülést kívánunk Benkő Lászlónak! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×