Az összeomlás szélén Gáspár Bea? Mi történik körülöttük?

Bea asszony régi vágya már, hogy kilépjen a Győzike felesége szerepkörből, és a Konyhafőnök című műsorral végre úgy tűnt, erre esélye is nyílik... de ekkor jött a férje. 

Ugyanis a Győzike körüli adóbotrány akkor gyűrűzött be az életükbe és az eleinte mesésnek tűnő karrirlehetőség, amit a Konyhafőnök VIP megnyerése tartogatott Bea számára, még csírájában a múlté lett.

Hirtelen annyi gond szakadt a nyakába, hogy még a műsor után ültetett kis fűszerkertjét is elhanyagolta. Ráadásul beigazolódott, hogy a baj nem jár egyedül: egy csőtörés miatt az egész házukat újra kellett festeni.

"Ez is a lehető legrosszabbkor jött. Festeni kellett, most takarítok. Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, nagyon megtörte ez az egész, abszolút hasznavehetetlen… A család terhe most az én vállamon van, néha az összeomlás határán vagyok." - nyilatkozta az asszony a Best magazinnak nemrég.

Tovább nehezítette Bea helyzetét, hogy a bajban eltűntek a barátaik is, teljesen magukra maradtak.

"Régen bezzeg milyen jó volt, amikor mindenkit meghívtunk ebédre, vacsorára, akkor persze jöttek – mondja keserűen. – Most viszont senkinek nem jutott eszébe, hogy felhívjon, mi van velünk, kell-e bármiben segítség. Leszűrtem a tanulságot: nem is kell az embernek sok barát"

Persze próbál mindenben helyt állni és álmait továbbra sem adja fel, ősztől szeretne workshopokat tartani, ahol átadhatja a tudását a többi háziasszonynak! 

Hajrá, mi drukkolunk neki, igazán megérdmelné azok után, milyen szépen szerepelt!

Te mit gondolsz?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×