Az iskola megbüntette az apát, mert gyerekével nyaralni merészelt. A férfi bosszúja zseniális:

Az apa nagyon megdöbbent, hiszen szólt az iskolában, hogy fia egy pár napig nem fog menni. Mégis megbüntették. Nem akart vitatkozni ezért kifizette a büntetést, ám nem akárhogy: 

Némely iskola nagyon komolyan veszi a diákok hiányzásait. Van olyan suli is, mely büntetést szab ki, ha a diákjai engedély nélkül kihagynak pár iskolai napot. Paddy Forbes-szal, a 6 éves Tommy-Lee apukájával.

Nemrég Paddy Forbes, és 6 éves fia Egyiptomba utazott, mikor visszatértek a nyaralásból egy levél várta őket amit az iskolától kaptak. A levélben az állt, hogy az édesapa nem értesítette az iskolát időben arról, hogy a család vakációzni megy ezért 60 fontra  megbüntették a családot.

Paddy nagyon megdöbbent pedig szólt az iskolában, hogy fia egy pár napig nem fog menni. Mégis megbüntették. Az édesapa nem akart vitatkozni ezért kifizette a büntetést.

Mégpedig egy nagyon különleges módon.

Az édesapa úgy gondolta, hogy az iskola a kevesebb fizetéssel rendelkező családokat sújtja büntetésével, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy  a főszezonban menjenek nyaralni. Ezért úgy döntött, hogy a büntetést a lehető legkisebb pénzegységben fogja kifizetni.

Beletelt egy kis időbe, míg ezt a pénzt megszámolták. Mi a véleményed az apa döntéséről? Szerinted is remek bosszú? Ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×