Az édesanya egy különleges, rejtett üzenetet küldött a pizzafutárnak. Ennek köszönheti az életét!

Ez a 25 éves fiatal nő, Cheryl Treadway három gyermek édesanyja. Nemrég olyan traumát élt át gyerekeivel, amiből azt hitte, nem is lesz kiút. Ám ekkor...

Ez a 25 éves fiatal nő, Cheryl Treadway három gyermek édesanyja. Nemrég olyan traumát élt át gyerekeivel, amiből azt hitte, nem is lesz kiút.

A nő 26 éves barátja ugyanis nem éppen az a gondoskodó családapa típus. Alapjáraton is erőszakos, ha pedig iszik, vagy drogozik, akkor természete maga a rémálom. 

A minap is épp kábítószer hatása alatt állt: késsel kezdte fenyegetni a nőt és a gyerekeket, nem akarta kiengedni őket. A szinte öntudatlan, késsel hadonászó férfi szinte mozdulni se engedte családját, ám Cherylnek nagy nehezen, sikerült meggyőznie a férfit, hogy a gyerekek éhesek, enni kell nekik. 

Az édesanya a jól ismert Pizza Hut App-ot használta, ahol megadhatja telefonszámát és egy üzenetet is hagyhat a pizzafutárnak. És ekkor Cherylnek zseniális ötlete támadt. Ebbe a részbe ugyanis nem extra sajtot vagy paradicsomszószt írt, hanem ezt az üzenetet:

"Kérem segítsen! Fogva tartanak minket! Hívja a 911-et!"

A nő lélekjelenlétének és a pizzafutár szemfülességének köszönhetően a rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, és 20 perces tárgyalást követően a férfi végül elengedte Cherylt és 3 gyerekét.

Oszd meg a történetet, hogy mások is erőt meríthessenek belőle!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×