Az Árkádban sétáltunk kislányommal, mikor valaki hirtelen a kezébe nyomott egy borítékot... a többit azóta is alig hiszem el!

"Ma az Árkádban sétáltunk a kislányommal, amikor egy idegen váratlanul Ezt a levelet nyomta a kezébe! Mikor kibontottam és megláttam benne ezt. Azt hittem sírva fakadok!" - egy édesanya megható története!

L. Réka írta ezt a történetet ki nemrég Facebookjára és minket is annyira meghatott, hogy úgy döntöttünk veletek is megosztjuk:

"Ha ez nem velünk történt volna meg, biztosan nem hiszem el! 

Ma a kislányommal sétáltunk a budapesti Árkádban, amikor arra lettem figyelmes, hogy valaki odaszól Szabinámnak - Tessék kislány! Odanéztem és látom, hogy a lányom kezében egy boríték hever. Azt, hogy ki lehetett nem tudom, mert a tömegben egy pillanat alatt eltűnt. Nem értettem az egészet, de nagyon megijedtem elsőre, mert azt hittem valaki a lányomtól akar valami szörnyűséget. 

A borítékon amit Szabina kezébe nyomott csak ennyi állt - Nyisd ki! Miután a parkolóba értünk az autóhoz és beültünk, kinyitottam! Amit benne találtam, attól a lélegzetem is elakadt! 
 

Igen jól látjátok! A tartalma 13.500 forint volt plusz egy cetli ezzel a felirattal! „Ez egy véletlenszerű, kis jótett… nem kell visszafizetned, de adj cserébe egy kis kedvességet másoknak… ez volt az én részem… te mit fogsz tenni? Péter” 

Egyszerűen nem térek magamhoz a történtektől! Nem tudom, hogy ki vagy Péter és miért pont minket választottál, de nagyon szépen köszönjük! Az édesanyámat nemrég temettem el és egyedüli gyermekeként, egyedülálló anyaként nagyon megterheltek a temetési költségek, úgyhogy nagyon jól jött most nekünk ez a pénz! 

Még egyszer köszönjük és remélem eljut hozzád ez az üzenet, hogy tetted nem csak véletlenszerű jó cselekedet volt, hanem annál sokkal több! 
Üdv: L. Réka"

Kérlek Segítsetek eljuttatni ezt az üzenetet Péternek ti is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×