Arnold Schwarzenegger megrendítő üzenete, milyen gyorsan változnak az idők!

Volt testépítő világbajnok, színész és kormányzó. Azt gondoljuk neki élete végig nem kell mással, mint a kényelemmel és luxussal szembenéznie... de lehet, hogy tévedünk?

"Megváltoztak az idők”.

Schwarzenegger amikor California kormányzója volt, egy hotel azt mondta neki, ide bármikor jöhet, mindig lesz egy szoba számára, ahol vendégül látják majd.

Úgy tünik, azt elfelejtették hozzátenni, hogy az ajánlat csak befolyásos kormányzóként érvényes, mivel mikor ellátogatott a hotelbe - immár volt kormányzóként, a hízelgő ajánlat mégsem élt.

LifeTiLt Blog fényképe.

Szóval Arnold fogott egy hálózsákot és leheveredett a szobra alá, hogy mindenkit emlékeztessen - nem maradsz örökké az, akinek most érzed magad. Az emberek barátságosak, amikor fontos vagy számukra, de ha már nem szolgálod az előnyüket, nem törődnek veled többé.

“Mikor fontos ember voltam, az emberek mindig udvaroltak nekem, de miután elvesztettem ezt a pozíciómat, elfeledkeztek rólam és nem tartották be az ígéreteiket. Ne bízz a pozíciódban, vagy a vagyonodban, sem az erődben vagy az intelligenciádban, nem tartanak örökké.”

Azt ajánljuk sose felejtetsd el honnan jöttél, és minden egyes nap jusson eszedbe, hogy amilyen gyorsan lehet elérni iszonyatos magasságokba, ugyanolyan sebességgel lehet visszazuhanni a mélybe. Semmi nem tart örökké. De a barátaid és a családod szeretete az, ami mindig veled lesz. Ha kiérdemled és rászolgálsz!

Ha egyetértesz az üzenettel juttasd el barátaidnak is! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×