"Amerikában minden elnök a multik és a Wall Street bábja" - kiáltja a világba a független szenátor!

Bernie Sanders 1941-ben született, jelenleg vermonti szenátor, a kongresszus történetének leghosszabb ideje hivatalban lévő független képviselője. Híres arról, hogy a kampányát kisemberek és kisvállalkozások adományaiból építi fel, rengeteg önkéntessel és lelkes, fizetetlen segítővel dolgozik. 

"És most engedjék meg, hogy elmondjak valamit, amit semelyik másik elnökjelölt nem fog elmondani Önöknek. Nem érdekes, hogy kit választanak meg az USA elnökének. Akárki is lesz a befutó, ez a személy nem fog tudni hatással lenni a problémákra, amivel az országunk dolgozó lakosságának kell szembe néznie. Nem fognak tudni egyről a kettőre jutni, mert a multik, a Wall Street, a kampánytámogatók befolyása akkora, hogy egyetlen elnök sem képes velük szembeszállni.

Ez az igazság! Lehet, hogy nem esik jól hallani, de ez a valóság!

Erről szól ez a kampány. Hogy mondjuk ki tisztán, hangosan és érthetően: ez a kampány nem csak arról szól, hogy válasszunk meg valakit, Bernie Sanderst, elnöknek, de arról is, hogy hozzunk létre egy olyan politikai mozgalmat, ami alulról jön, a nép irányításával és felhatalmazásával, amit az emberek irányítanak, nem a tőkések. "

Szerinted egy ilyen ember be tudja majd előzni a "nagyokat"? Ami azt illeti, sok népszerűségi listán már most is megelőzte őket...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×