A "Világ legszőrösebb lánya"-ként került be a rekordok könyvébe, ám a szerelem így is rátalált!

Itt a legjobb példa arra a mondásra "Nem a külcsíny, a belbecs a lényeg!" Hiszen még úgy is, hogy szinte teljes arcát sűrű szőrzet borítja, megismerte élete szerelmét! A kedves és pozitív kisugárzás bármilyen külsőn átviláglik!

Más férfiak már a normális női lábszőrtől is kiakadnak manapság, főleg, ha az első "randi" időszakról van szó. Mit szólnának akkor, ha az amúgy belül ugyan olyan ember, a szerelmük szenvedne ettől a betegségtől? A Guiness Book of World Records szerint 2010-ben Supatra volt a “Világ legszörősebb lánya”. Ám ő ettőlk nem fordult befelé, vagy adta fel, az eltelt nyolc évben keményen küzdött és most lassan az esküvőjére készül!

Supatra “Natty” Susuphan jelenleg 17 éves. Egy ritka genetikai rendellenesség okozta betegség a hyirsutizmus miatt az arca szinte teljes területét szőr borítja.

CLUB FM RADIO 100.4 MHz fényképe.

Ám ő erről nem tragédiaként, hanem úgy nyilatkozott:

- Nem érzem, hogy más lennék mint a többiek, sok barátom van az iskolában -az, hogy szőrös vagyok, különlegessé tesz, mondta a lány a Daily Mail-nek.

CLUB FM RADIO 100.4 MHz fényképe.

Mindig is voltak barátai és az elmúlt években sokat dolgozott, hogy megfelelő lézeres kezelésekkel segítewni lehessen állapotán. Sajnos teljesen sosem lehet majd eltüntetni, maximum kicsit ritkítani és az átlagnál gyorsabban fog visszanőni idős koráig, de a lényeg: nem törődött bele állapotába, hanem küzdött.

A lány most ismét kamerák elé állt és a lézerkezeléseknek, valamint a borotválásnak köszönhetően teljesen másképp néz ki:

CLUB FM RADIO 100.4 MHz fényképe.

Sőt Facebookján bemutatta szerelmét is, aki fiatal kora ellenére már megkérte a kezét, amire Natty habozás nélkül igent mondott! Láthatóan boldogok:

CLUB FM RADIO 100.4 MHz fényképe.

Te nemcsak a szerelmem van, hanem az életem egyetlen szerelme! – írta a lány a Facebook-on, jelentette a Daily Mail.

Minden jót kívánunk nekik az életben és reméljük, hogy hosszú boldog életük lesz! Lájkold és oszd meg ezt a cikket, ha Neked is tetszett!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×