A lány, aki 122 kg volt, de ma már fitneszmodell

Akár hiszed, akár nem: minden fejben dől el. Közhelyesen hangzik ugyan, de valóban igaz az élet minden területére, így az életmódra is. Csupán el kell határozni valamit ahhoz, hogy az teljesüljön. 

Az akarat mindenek felett! Tökéletes bizonyíték erre a következő fiatal hölgy is, Nebraska - Conner Rensch. Egészen az egyetemi évekig, Rensch bizony komoly súlyproblémákkal küzdött. 

Mi lett ennek az eredménye? Az, ami a mai társadalmunk egyik legnagyobb hibája: ujjal kezdtek rá mutogatni, kicsúfolták, lenézték. Mit tett erre a lány? Először elkezdett még többet enni bánatában, így fokozva ezt a problémát. Nem tudta, hogyan lépjen ki ebből az ördögi körből. 

Miután felvették az egyetemre, az élete teljesen megváltozott, ugyanis eldöntötte, hogy ő márpedig összeszedi magát, és le fog fogyni, bármibe is kerül. És itt jön a képbe az akarat ereje. Egész életében ez volt az, ami elválasztotta a sikertől: az elhatározás. Bármikor meghozhatta volna ugyanezt a döntést, ő mégis tűrte a sok rosszat, amit a környezetétől kapott. De talán ez kellett neki a végső döntés meghozásához. 

Rensch szakemberek segítségét kérte, felfogadott egy táplálkozási szakértőt, illetve egy személyi edzőt. A táplálkozási szokásait teljesen megváltoztatta, lecserélte az étrendjét, rendszeresen eljárt kardioedzésekre, illetve kickboxra. Az eredmény lenyűgöző.

A lány egy év leforgása alatt több mint 60 kilogrammnyi súlyfeleslegtől szabadult meg. Mindezt hogyan érte el? Úgy, hogy megtett érte mindent, ami tőle kitelt. Hogyan várhatná el ugyanis, hogy maximális sikert érjen el, ha nem tesz meg érte MINDENT? Ez a baj a legtöbb emberrel... Talán még az elhatározásig eljutnak, de az, hogy megtegyenek olyan dolgokat is, amikre más emberek nem képesek - például betartani a diétát, vagy eljárni edzeni-, az már nem fekszik nekik...

Bár a nagy súlyveszteség nyomai még ott vannak a bőrén, Rensch nagyon is büszke a striáira, hiszen azok bizonyítják, hogy mekkora utat tett meg. A most 26 éves hölgy 60 kilogrammot nyom, és elmondhatja, hogy ugyan egyszer még 122 kilogrammos volt, már megnyert egy fitneszversenyt is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×