A gepárd megközelíti az embert, aki a fa alatt alszik — nézd meg mi történik ezután!

Milyen állat volt a lepuhább és legédibb, akit eddig átöleltél? A kutyád még kölyökkorában, esetleg a cicád mikor kölykei születtek? Vagy valami egzotikus szépség? Nekem volt szerencsém egy koalához egyszer, hihetetlenül puhák!

Nos, ez a helyzet most kicsit más, mert nem cuki kutyáról vagy macskáról szól. Inkább egy olyan állatról, amire senki sem gondolna… Egy gepárdról.

Bár vadon élő állatok, a gepárdok, mint például Eden is könnyen összetéveszthetőek egy imádnivaló és szerető háziállattal, amikor így viselkedik. Természetesen ez nem volt mindig így, ahogy azt az állat gondozója is elmeséli.

Dolph Volker Dél-Afrikában kezdett önkénteskedni a Cheetah Experience-ben, amikor először találkozott Edennel. Az elején nem sok időt töltöttek el együtt. Sőt, valójában úgy tűnt, hogy semmit sem akar Volkertől. De amikor a következő évben visszatért, minden megváltozott.

Időbe telt, amíg Eden megnyílt, de amikor ez megtörtént, kettejük elválaszthatatlan párossá vált. Dolph szerint ő a legbarátságosabb gepárd, akit valaha is látott. Odabújik hozzá, és elárasztja puszival.

“Az idő elteltével egyre kényelmesebben, biztonságosabban érezte magát velem, és  egyre inkább úgy bánt velem, mint egy másik gepárddal, amely magában foglalta az ápolást, harapdálást, dorombolást, játszást és a mellettem való pihenést. Meglepődtem azon, hogy sokkal interaktívabbak és ragaszkodóbbak a gepárdok az átlagos házimacskáknál “– írta Volker a YouTube-on.

Ugye milyen csodálatos a kettejük kapcsolata? Ha te is így gondolod, akkor oszd meg ezt a történetet barátaiddal is! Akkor is, ha épp szüleidet szeretnéd megkérni, had legyen egy gepárdod! :D

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×