A férfi megpróbálta felvenni fizetését az automatából , de a levonást követően nem jött ki pénz a fémdobozból... és ez még csak a kezdet!

Emese osztotta meg Facebookon férje történetetét, hogy más lehetőleg ne jusson a sorsukra, mert egy szerencsétlen hiba miatt ők most lehet, hogy hosszú időre pénz nélkül maradnak majd... és ez kisgyermekes családként maga a pokol!

A technika ördöge néha lecsaphat ránk modern kori benszülöttekre, ez elől nincs menekvés, előfordul. Ám ha a bürökrácia heteket várat a megoldással az bizony már több, mint dühítő! Emese levele reméljük felnyitja mjad a hatalmasok szemét!

"Kedves ismerősök,rokonok,barátok,facebookosok...
Kérlek benneteket olvassátok el a történetünket,ugyanis ma délelőtt nagy pénzveszteség ért bennünket. A férjem a Kökiterminál OTP bankautomatájából fel akarta venni a fizetését, 100.000 forintot. Viszont az automata nem adott ki egy fillért sem. A sikertelen tranzakció után, ráadásul kapott egy sms-t, hogy a számláról levette az összeget. 

Intézkedni szeretet volna az OTP bankban, hogy nézzék meg az automatát vagy csináljanak valamit mert neki szüksége lenne a pénzre. Az ügyintézők abszolút nem voltak segítőkészek, olyannyira, hogy szinte a biztonsági örökkel vitették volna el mert kérte, hogy oldják meg mert be kell fizesse a csekkeket időre mert ha nem kamatot kell fizetnie. Azt mondták,hogy 30 napig kell várjunk amíg kivizsgálják, hogy miért volt üres az automata. 

Szerintetek ez a dolgozó ember hibája, akit arra köteleztek, hogy bankon keresztül vehesse fel a fizetését? És mi mit eszünk 30 napig? Ez senkit nem érdekel? Éhezzünk azért mert a Köki Terminál OTP bankban nem végzik el rendesen a munkájukat? 
Ha tud valaki segíteni,hogy hová vagy kihez forduljunk,hogy ne kelljen várjunk 30 napig, írjátok meg nekem. Rendőrség?Újságok?TV? Előre is köszönöm! 

Történetünket minden órába megfogom osztani a facebookon addig, amíg valami érdemleges változás nem történik ebben az ügyben. Tudom,hogy megértitek 100000 ezer forint a banknak nem nagy pénz de mi egy egész hónapot dolgozunk érte."

Kérünk téged te is segíts elő az ügyüket egy megosztással, hogy mihamarabb a pénzükhöz juthassanak! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×