A férfi 65, míg az ifjú ara csak 12 éves - az emberek reakciója házasságkötésükre példátlan!

Naponta 30 000 kiskorú lányt adnak férjhez. Percenként húsz, 10-14 év közötti kislánynak változik meg az élete gyökeresen, és akaratuk ellenére. Három másodpercenként egy kislányt kézen fog egy idősödő felnőtt férfi, hogy örökre elvegye tőle a gyermekkorát... mind a mai napig. de mit szólnak ehhez az emberek?

Az UNICEF, a Világbank és a Mentsük meg a gyermekeket alapítvány felmérései alapján szerte a világon több mint 700 millió! nőt még gyermekfejjel adtak férjhez. 

Nem elég, hogy ezzel megtagadják tőlük az oktatást teljesen elveszítik a saját életük felett az irányítást. Sőt, nem kívánt korai terhességnek vannak ezáltal kitéve, ami mind két gyermek életét veszélyeztetheti. Mégis évezredek óta jelenség a világban. Most legyintesz, hogy csak a legfejletlenebb országokban ugye? De mi történik, ha ezt az utca embere elé tárjuk.... mondjuk New Yorkban?

A probléma kiemelésére és annak bizonyítására, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt a jelenséget, a youtuber, Coby Persin úgy döntött: szociális kísérletet hajt végre.

Egy 12 éves kislány és egy 65 éves férfi esküvőjének imitálásával Coby Persin kíváncsi volt: milyen reakciót vált ki vajon az emberekből, ha nyíltan szembesülnek ezzel a Times Square közepén, fényes nappal.

A kísérletben Coby olyan fényképészt játszott, aki úgy tett, mintha a 65 éves vőlegényről és a 12 éves menyasszonyáról készítene esküvői képeket.

A férfi pózolt, elmosolyodott, és új menyasszonyára nézett.

Először az emberek egyszerűen elsétáltak mellettük, és csupán bámulták a koránt sem megszokott párt.

De minél hosszabb ideig folytatódott a kísérlet, az embereknek annál ingerültebben reagáltak rá...

Dühös emberek kezdték ki a "férjet" miután megrökönyödve hallgatták, hogy az "ara" még csak 12 éves!!

Egy nő többek azt kérdezte, hogy hol a lány anyja, és hogy dönthet ilyen kérdésben egyedül, mikor még túl fiatal!

Mások megálltak és olyan megjegyzéseket kiabáltak be, mint “ez őrült”, “ez nem helyes”, “ez nem törvényes” és “beteg”.

Egy nő a saját kezébe vette a dolgokat – és olyan messzire ment, hogy elhúzta a lányt a férfitól.

Érezhető volt a feszültség a levegőben.

New York City nem volt hajlandó elfogadni, hogy egy kislány feleségül mehet egy idősebb férfihoz. Igazából ez a helyes reakció, mert ezt senki sem fogadhatja el, sehol a világon.

Mégis három másodpercenként a Földön akarata ellenére, legtöbbször saját családja férjhez kényszerít egy kiskorú lányt. A probléma valós és nagyon súlyos. De ha felhívjuk rá a figyelmet talán elkezdhet megváltozni!

Itt az ideje befejezni ezt egyszer és mindenkorra.

Oszd meg ezt a cikket, hogy megmutasd az ellenállásod. Minden lánynak joga van irányítani a saját jövőjét!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×