A 27 éves lány a Victoria’s Secret új modellje: szinte egyként hajt fejet a világ előtte!

Egy világ süvegeli meg valószínűleg az egyre terjedő kezdeményezést, miszerint ne csak a sokszor rendellenesen vékony lányok juthassanak reflektorfénybe, még akkor is, ha egy fehérneműreklámról van szó!

Az új év közeledtével a híres Victoria Secret cég látványos divatbemutatót szervez, rengeteg csillogó kosztümmel és gyönyörű fehérneművel. Aki látott már ilyen műsort az tudja, ezek a tökéletes alakú lányokról szólnak, és tőlek lesz olyan csillogó!

Victoria Secret nagyon sokáig igen népszerű fehérnemű márka volt, most pedig egy molett modellnek, Tabria Majors-nek köszönhetően került a nyilvánosság elé!

Kampányuk célja: a cégnek gondolnia kell arra, hogy különböző testalkatú modellekkel dolgozzon, hiszen vevőik is legalább annyira eltérő alkatóak, ahányan vannak!

Tabria sok képet készített magáról, hogy megmutassa, akkor is lehet viselni a márka termékeit, ha nem vagy olyan cérnavékony, mint egy amerikai modell.

Instagram / tabriamajors

A lány kampánya nagy sikert aratott, mert az Instagram oldalán több, mint 30 000 embernek tetszettek a képek.

Instagram / tabriamajors

Tabria már más alkalommal is kinyilvánította véleményét a cég felé, de az nem foglalkozott vele.

-Azzal a kifogással jöttek, hogy időigényes és sok pénzbe kerül. A cégnek nincs arra ideje, hogy másfajta modelleket is foglalkoztassanak, mondta a Metro és hozzátette:

-Én személy szerint úgy gondolom, hogy a molett nőknek szóló termékek piaca egyre nő és több millió dollár hasznot hoz és a cégek profitja sokkal nagyobb lenne, mint amire számítanak.

Instagram / tabriamajors

Tabria úgy gondolja, hogy a probléma máshol van, ha a cég teljes profiljára gondolunk.

A képek iránt mindenesetre nagy az érdeklődés és talán lesz valaki a divatiparban, aki ennek alapján más szemmel néz majd az egész iparágra.

Természetesen azonban megszólalt a felháborodás hangja is, miszerint egy fehérneműt igenis reklámozzon vékony modell, ki kíváncsi a hurkákra... 

Te mit gondolsz?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×