"31 éves vagyok, édesanya és életemben először most van rajtam bikini"

Krystal Gordon 31 éves édesanya, aki rászánta magát, hogy olyasmit csináljon, amit azelőtt még soha. Lehet, hogy másnak ez természetes és nem is nagy dolog, de neki igazi mérföldkő: bikinit vett a boltban! A látványtól pedig teljesen ledöbbent. Lefotózta magát a tükörben, és a képet még közösségi oldalán is megosztotta!

A bikiniviselés sok nőnek természetes, míg mások igazi kihívást látnak benne, ugyanis olyannyira nem tudják elfogadni testüket, hogy még a nyári hőségben a vízparton is igyekeznek mindenhogy rejtegetni! De Krystal úgy döntött, többé nem lesz ilyen nő!

Hosszú évek önutálata után megszerette a testét, és visszanyerte az önbizalmát. Ezért jelent olyan sokat ez a fotó, amiről ezt írta:

"Édes Istenem! Épp most vettem egy bikinit!!! És tudjátok mit? Tetszik, amit látok! Lefotóztam magam bikiniben, és posztoltam - és akkor mi van? Persze egyáltalán nem volt könnyű, nehogy azt higgyétek. Minden porcikám ellenkezett: Krsytal, mi a fenét művelsz!? De ha el tudom fogadni mások külsejét, miért ne tenném ezt a sajátommal?"

Kisfia születése miatt kezdett odafigyelni az egészségére, hiszen szerette volna, ha jó példát tud mutatni fiának. Egészen addig, hol leadott, hol felszedett kilót, sosem volt megállás.

De 2015-ben végül diétázni kezdett és cross-fit órákra járni. Ennek eredménye lett ez a lelki erő is, amivel bikinis fotóját kitette.

Számodra is van egy üzenete: "Nem kell karcsúnak lenned ahhoz, hogy bikinit viselj - csak fel kell venned."

Milyen igaza van!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×