24 kép az igazi télről, és arról, mi vár ránk a következő hónapokban!

Tél. Kellemes forralt borozások, hógolyócsaták és a finom mandarinozások. Ez jut eszünkbe, de a tél azonban nem csak ebből áll. Az alábbi 24 fotó most megmutatja milyen is az, amikor a hideg az úr!

Persze ilyenkor a legjobb példákat Oroszországban látni, de azért nálunk is lehetnek kemény fagyok, főleg a januári időszakban! Tessék ezekkel a képekkel felkészülni, mert tuti lesz még itt zimankó! 

1. Kínai gyorsleves -30 °C-on.2. Jaguar emblémára nőtt jégbunda.3. Jégbe fagyott kő, ami épp úgy néz ki, mint egy emberi szív.4. Megfagyott vízesés Kanadában.5. Megfagyott léggömbök.6. A kocsi ugyan elment, de a lökhárító lenyomatát azért itt hagyta.7. Oroszországban helyenként olyan hideg van, hogy…8. -57 Celsius-fok Szibériában.9. Friss hó egy befagyott tó tetején és partján.10. Jégkristályok egy kerítésen.11. Olyan hideg van, hogy befagyott a WC tartály és nem lehet lehúzni.12. Annyira hideg van, hogy még a szellemek sem tudnak szabadon kóricálni.13. Befagyott gejzír.14. A Sikoly című filmek ikonikus maszkja a jégbe fagyott Irtis-folyón.15. A michigani világítótorony a vihar előtt és után.16. Természetes ,,téli smink” Szibériában.17. Jéggé fagyott pókháló egy autó visszapillantójában.18. Ez a park úgy nézett ki, mint egy fekete-fehér fotó a hó ugyanis minden színt elfedett.19. Annyira hideg szél fújt, hogy felemásan fagyott meg ez a madárfürdető.20. Van, amikor olyan hideg van, hogy még a sátán keze is jéggé fagy… 21. Így jár az, aki elfelejti kikapcsolni az automatikus kerti öntözőt az év leghidegebb napján.22. Megolvadt, majd kőkemény jégpáncéllá fagyott hó az oroszországi hegyekben.23. Egy tojás, amiről csak feltörés után derült ki, hogy megfagyott.24. Egy befagyott tó, ami épp úgy néz ki, mintha virágok lennének a jégpáncél alatt.

Hiába beöltözős, én mégis szeretem ezt az évszakot! Mégsem lehet a karácsony 20 fokban! :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×