10 alkalom, amikor négylábú kedvenceink megmentették az életünket!

A kutyák igazi hősök! Olyan sok féle képpen kiképezhetőek és annyira sok mindenben segítik rászoruló embertársainkat, hogy ez már önmagában elég, hogy különleges helyet foglaljanak el a szívünkben. Ezen felül azonban ez a tíz kutyus a közvetlen életveszélytől mentette meg gazdáit, vagy akár az egész családot!

1. A sokak által ismert Lajka kutya. Egy merénylőt ártalmatlanított, aki fegyvert fogott gazdájára. Eközben 4 lövést is kapott, amit egy 7 órás műtét segítségével élt túl. Ezért a hőstettéért nemrégiben ki is tüntették.  

#1 Layka The Hero Military Dog. Despite Getting Shot 4 Times By An Ak-47 At Point Blank Range, She Still Attacked And Subdued The Insurgent Who Was Attacking Her Handler She Survived A 7 Hour Surgery And Was Recently Awarded A Medal For Her Heroism

2. Ez a kutya megmentette ezt a 8 éves kisfiút, egy felé száguldozó kamiontól. A kutya látva, hogy mi történik neki ugrott a gyermeknek, ezzel őt félre lökte. A négylábút viszont   elütötte a teherautó.
#2 An 8 Month Old Puppy Geo Saved Charlie Riley From Being Hit By A Truck By Pushing The Boy Out Of The Way And Getting Hit And Run Over Instead

3.Ez a kutyus, több mint fél órán keresztül ugatott gazdájának azt a jelzést adva, hogy menjenek sétálni. A gazda nagy nehezen rá vette magát, hogy kivigye a kutyát a házból. Kiderült, hogy gázszivárgás volt és a kutya menekíteni akarta a családját. 

#3 Tonight This Guy Barked At Me For Thirty Minutes To Take Him Out Despite Just Going. Turned Out We Had A Gas Leak In Our Apartment And He Just Wanted Us To Get Out

4.Ő a megfagyástól óvta meg a hidegben rosszul lett gazdáját. A kutya több mint 24 órán keresztül feküdt a férfin, ezzel védve őt a kihűléstől.

#4 Dog Saves Owner’s Life By Lying On Him For Nearly 24 Hours In Freezing Conditions

5. Egy menhelyen, a képen látható Maggie kiszökött saját kenneljéből, hogy az újonnan érkező síró és árva kiskutyákat megvigasztalja.  

#6 Maggie Snuck Out Of Her Kennel At Night To Comfort Crying Foster Puppies

6. Molly a vak kutya egy égő házból mentett meg 7 embert. Jelzésével sikerült időbe kijutnia mindenkinek, pedig az orvosok a tűz előtt négy hónappal, csak két hónapot adtak neki. Azóta két év telt és a mai napig jól van!

#5 Our Blind Dog Molly Saved The Lives Of 7 People, 2 Dogs, And 4 Cats From Fire

7. A család a kutyát is gyermekként kezeli. Ezért az üzenet. “Megmentettem a kisöcsém életét, amikor szóltam Anyunak, hogy álmában fuldoklik.”

#7 Abbie Saved Little Benjamin By Letting His Mom Know He's Choking

8. Ez a kutyát a menhelyről az asszony 4 órával az elaltatására kitűzött idő előtt hozta el. Megmentve ezzel életét. Ennek köszönheti azt is, hogy a kutya megmentette fia életét. Egy este lefekvés után a kutya nem maradt veszteg. Rohangált a nő és a fia szobája között. Mivel a nőt nyugtalanította a kutya viselkedése, átment a fia szobájába. Ott talált rá a már eszméletlen gyerekre, aki alig lélegzett. Még időben, mert sikerült megmenteni a fiút.

#8 A Woman Saved A Pit Bull Just Hours Before He Was Scheduled To Be Euthanized And Less Than A Week Later It Returned The Favor When He Helped Save Her 4-Year-Old Son

9. Egy mexikói mentő kutya, aki 52 emberéletet mentett meg egy pusztító földrengés után. 

#9 This Is Frida - The Good Girl Who Saved 52 People From Mexico's Earthquake

10. Figo a vakvezető kutya, gazdája elé áll mikor egy busz elé mentek. Ezzel tompítva az ütközést, és megmentette gazdáját. 

#10 When This Service Dog, Figo, Saw A Bus Heading Towards His Blind Owner, He Jumped Between Them In Attempt To Take Most Of The Hit For Her

Hát nem elképesztőek ezek az állatok? Nem is vagyunk méltók a szeretetükre! :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×