Másodpercek alatt megszabadulhatsz a kullancstól, ha ezt használod:

A videóban is láthatjuk milyen hamar hat a módszer, elég csak rácsepegtetni ebből a kiváló hozzávalóból arra a területre, ahol a kullancs befúrta magát a bőrbe, és a kis vérszívó már...

Mindenkit csípett már meg kullancs, a szerencsésebbek megúszták egy csípéssel és a kellemetlen élménnyel, mások komoly betegséget kaptak egy ilyen kis kullancstól, hiszen ma már tudjuk, hogy számos kullancs fertőz Lyme-kórral, egyre gyakrabban hallani ilyen esetekről, aminek komoly egészségkárosító következménye van.

Ma hoztam nektek egy remek módszert, amivel másodpercek alatt megszabadulhatsz a kullancstól, sőt neked szinte semmit sem kell tenned, a kullancs menekülni fog. Ehhez nem másra lesz szűkséged csupán borsmenta illaolajra, amit ma már szinte bárhol be lehet szerezni.

A videóban is láthatjuk milyen hamar hat a módszer, elég csak rácsepegtetni a borsmenta olajból arra a területre, ahol a kullancs befúrta magát a bőrbe, és a kis vérszívó már menekülésre is fogja. Nem kell csipesszel bíbelődni, vagy akár cérnával huzigálni (ami ráadásul veszélyes is).

Oszd meg másokkal is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×